Tulevat ottelut

20.10.2017 18:30
Miehet edustus - Jokerit Ottelupaikka » 21.10.2017 17:00
SB Vantaa III - Naiset Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

15.10.2017
GrIFK Black - D-tytöt 7 - 2 » 15.10.2017
D-tytöt - TU4 - 8 »

Naiset: Kymmenestä seitsemään

Share |
22.10.2016

Naisten kausi jatkui lauantain ratoksi Porvoossa. Matkaan saatiin yksitoista kenttäpelaajaa ja molari Sassi. Tällä kertaa myös valmennus oli ajoissa joten matka Porvooseen starttasi kerrankin aikataulun mukaan, tuskin tulee kuitenkaan tavaksi.

LoSB-AC HaKi

Ensimmäisessä ottelussa vastassa tuttu AC HaKi. Tilda huilaa koko matsin joten lähdetään kahdella kentällä. Ottelu kulkee pitkään maaleitta tyttöjen komennossa kunnes ensimmäisestä maalista vastaa toisessa eräässä nuoriso-osastosta Iina, syöttää Emma. Toisessa Tiia näyttää että kun tilaa annetaan niin tila käytetään. Coast to coast maalilta maalille ja taululle 2-0. Seuraavaan vaihtoon nuoret lisää häkää pönttöön, kellossa kuusi sekuntia enemmän ja 3-0. Nyt maalaa nuorin taiteilija Cira Virta, ikää tytöllä jo 13-vuotta, syöttää vuotta vanhempi Janna. 

Nyt homma rokkaa ja laji maistuu. Pelin edetessä ketjut menee vähän sekaisin, toiseen jää kokemus, toiseen nuoriso eli syntymävuosiltaan -01, -01, -02 ja -03. Ketjun mentorina toimii -99 syntynyt Anni, tyttö neuvoo ja ohjaa ketjukavereita hymy huulilla niin mitä tuota turhaa sotkemaan. Toisen erän edetessä paikkoja on useampaankin rysään mutta tolpassa ja viivalla ei lasketa, kaverikin saa muutaman hyvän paikan joista yhden pelastaa tolppa, loput Sassi.

Tauolle lukemissa 3-0, kaikilla hyvä fiilis ja komentona ettei mitään muuteta, pallon kanssa nöyrää kuten tähänkin asti ja homma himaan omilla vahvuuksilla. Menoa kestää 1.22 kun tilanne on 3-2, mitä täällä tapahtuu kysyy moni hiljaa itseltään. Vielä ollaan edellä mutta ei kauan jollei toiminta muutu. Peli kontrolliin, tästä vitonen eteenpäin jolloin Jonna maalaa Ciran tarjoilusta takatolpilta, vähän helpottaa ja päästään vielä  enemmän kiinni omaan pelin. HaKi kaventaa, Mira tekee seuraavan hienon kuvion päätteeksi kunnes taas kuuluisa seuraava vaihto ja omissa soi jälleen.

Vastaiskupelaamiseen ei pitänyt lähteä, lähdettiin. Pallot piti pelata varmasti syvään, menetettiin keskialueella. Tasapaino piti olla jatkuvasti, ei ollut. Eräältä legendaariselta tamperelaiselta rillaajalta kysyttiin pelipäivän aamuna ennen -95 never forget finaalia että mikä ratkaisee ottelun. Hän vastaa: Erittäin kurinalainen puolustuspelaaminen. Pätee täälläkin. Tee tarvittavat ja puolusta hyvin.

Viimeisen minuutin hässäkässä pelastaa taas tolppa, Sassi, lukuisat uhrautuvat peitot ja kongi. Puolenkymmentä isoa virhettä, ylivoimahyökkäykset ja neljä omiin, karua mutta totta. Vaikean kautta voittoon ja pisteet Lohjalle luvuin 5-4.

Ottelu toimii erittäin hyvänä esimerkkinä mihin pystytään, mitä tarkoittaa kurinalaisuus ja mitä kurittomuus. Kahta ensin mainittua 80% ottelusta, silti tuo jäljelle jäävä osa meinasi riittää vesittämään kaiken hyvän tuloksen muodossa. Pienen pienet asiat kun kääntyy päälaelleen niin se voi lähes joka kerta näkyä taululla kuten nyt kävi.

Joukkue on nuori ja harjoitellut hyvin vähän yhdessä, opin kautta mennään ja tästä riittää sitä opittavaa. Otetaan mukaan hyvät asiat ja kehitetään muita osa-alueita. Pisteet myös lämmittää aina.

Torjunnat

Sassi: 6

AC HaKi: 10

Laukaukset

LoSB: 37

AC HaKi: 28

Blackbirds-LoSB

Juniorit pakataan autoihin ja kohti omia pelejä. Jäljelle jää 7 kenttäpelaajaa. Kyllä, seitsemän. Näistä Tilda huilasi kokonaan ensimmäisen pelin. Testataan siis pikkuisen tuota kuntopohjaa sekä pelikirjaa joka tähän yhdessä laadittiin, nyt täytyy olla nöyrä ja kunnioittaa peliä. Vaihtaa kun voidaan kaikki kaksi kerrallaan mutta alkulenkillä pelaajien toimesta laadittu vaihtosuunnitelma vaikuttaa toimivalta joten valmennus kiittää ja hyväksyy. Näillä mennään.

Ottelun kulku oli selvä, tytöt piti palloa ja määritti pelin tempoa, täydellistä toteutusta. Vajaa kymppi taululla kun Tiia passaa ja Jonna naulaa. Erän lopussa pelataan vähän löysästi, toimitus viivasta, hyvä maski ja mehulle lukemin 1-1.

Toisessa erässä sama jatkuu, peli isona, tempoa maltilla ja kaveri ottaa vastaan. Sara haistaa irtokarkin puolen kentän jälkeen, pienen mietinnän jälkeen pari terävää potkua ja pallo takayläseen. Jälleen erän viimeinen vaihto, vähän ihmetellään vaparin jälkitilannetta katseet pallossa ja peli tauolle lukemin 2-2.

Tauolla päätetään lisätä kaasua pelaajien toiveesta, hyvin menee, hymyä irtoaa ja energiaa on, ei tartte säästellä vaan antaa palaa sen mitä löytyy. Säilytetään tasapaino, muuten vapaat kädet toteuttaa. Homma toimii ja Jonna paukuttaa 3-2 pitkän hallinnan jälkeen jälleen Tiian poikkarista. Loppu kunnialla kotiin ja pisteet mukana Lohjalle. Helppo valmentaa kun pelaajat toteuttaa suunnitelmaa täydellisesti, näitä lisää.

Turnauksesta jäi käteen hienot neljä pistettä, hyviä juttuja pallon kanssa sekä niitä pieniä asioita mitä tulee vielä viilata treeneissä, vaikka naiset ja b-tytöt treenaavat yhdessä niin joukkueiden pelitavoissa on eroja jotka vielä näkyy kentällä. Nämä hommat kuntoon niin hyvä tulee. Nähtiin myös ero mikä on kokemuksella sekä kokemattomuudella kun alkaa muun muassa kuuluisa pelimiehen kymppi. Seitsemällä kenttäpelaajalla voi myös fiksusti pelaamalla voittaa mutta toivottavasti näitä pelejä ei tule tämän kauden aikana kovin montaa.

Seuraava turnaus pelataan kotisalissa joten edessä on kolmen viikon jakso jonka avulla viedään taas omaa peliä eteenpäin. Jos jollain on suhteita joulupukkiin niin otetaan lahjaksi pari pelaajaa, toimitus mielellään heti.

Torjunnat

Sassi: 5

Blackbirds: 17

Laukaukset

LoSB: 45

Blackbirds: 24

naiset_porvoo.jpg

18.10.2017Miehet-Jokerit pe 20.10 18.30
05.10.2017Pääsyliput/kausikortit miesten otteluihin
10.08.2017Uusi joukkue 2007-2009 syntyneille tytöille
08.08.2017Ilmoittautuminen salibandykerhoihin alkanut
07.05.2017Päättäjäisissä palkitut
27.04.2017Lohjan Salibandy voittoon "maaottelussa"
07.04.2017Miesten edustus jatkaa 2-divisioonassa
28.03.2017Miesten edustus ja B-tytöt play-off peleissä Tennarissa
22.10.2016Naiset: Kymmenestä seitsemään
28.09.2016Prisma-salibandykerhot

Siirry arkistoon »