Pelatut ottelut

11.2.2023 17.00
Miehet edustus - PoRe4 - 5 » 4.2.2023 15.00
NIB - Miehet edustus9 - 7 »

Verkkokauppa

Yrityskausikortti miehet edustusMiesten edustusjoukkueen kausikortti kaudelle 2021-2022 yrityksen nimiin. KorttiLue lisää »

Indians - Miehet edustus (5 - 7)

Aika: 17.12.2006 15.30
Paikka: Leppävaaran Urheiluhalli
Sarja: 1. Divisioona, itälohko


M1 matkasi sunnuntaina 17.12. Espoon Leppävaaraan Westend Indiansin vieraaksi. Indians oli edellisenä päivänä voittanut sarjakärki SC Bluesin, joten nähtäväksi jäisi olisiko vastassa kylläinen, vai nälkäinen intiaanilauma.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen pelattiin Lohjalla marraskuun alussa. Tuolloin Indians vei voiton hurjan päätöserän ansiosta lukemin 5-9.

Ottelusta olivat poissa Jussi Luomaa lukuunottamatta samat pelaajat kuin perjantain M-Team- ottelustakin. Lisäksi lohjalaisten leiristä kuului ikäviä uutisia alkulämmittelyn jälkeen, sillä Pekka Rask loukkasi ranteensa, eikä pystynyt pelaamaan Indiansia vastaan.

LoSB:n kentälliset ottelussa:

Savela-Sinkko-Sobott
Luoma-Metso-Aaltonen
Palenius-Lajunen-Reijonen

Nivukoski-Uronen
Juvonen-Tukiainen

Maalissa Antti Herlevi

Otteluraportti:

Viininpunaiset hallitsivat ensimmäistä erää. Indiansille siunaantui vähän maalipaikkoja. LoSB-maalissa Antti Herlevi torjui varmoin ottein.

Ajassa 12.51 sai Tero Metso ketsuppipullon korkin auki ja apinan ravistettua selästään. Uran ensimmäinen divarimaali näki päivänvalon ja LoSB siirtyi 0-1 johtoon. Metso sai syötön Petri Aaltoselta, otti pallon haltuun ja laukoi kääntölaukauksella verkot tötterölle.

Kaksi minuuttia myöhemmin, LoSB pääsi jauhamaan ylivoimaa. Kapteeni Eddy Sobott kaivoi pallon kulmauksesta ja löysi Markus Lajusen, joka laukoi pallon voimalla maaliin. 0-2 vierasjohto lohjalaisille.

Erän loppupuolella Indians pääsi kaventamaan erän loppulukemiksi 1-2. Erätauolle siis viininpunaisten 1-2 johdosta.

Indians nostaa karvaustaan - avauspeli tukkiutuu

Toiseen erään kentälle asteli selvästi sisuuntunut kotijoukkue. Indians nosti karvaustaan ja kävi aggressiivisemmin LoSB:n alakolmioon kiinni. Tämä johti siihen, että avauspeli meni tukkoon ja harhasyöttöjen määrä kasvoi huomattavasti.

Keskialueen pallonmenetyksiä tapahtui useita ja kun maalivahtipelikin tökki toisessa erässä, vei Indians erän nimiinsä 4-2 ja siirtyi siis viimeiselle erätauolle 5-4 johdossa.

"Omiin hölmöilyihin kaaduttiin toisessa erässä. Pallo annettiin Indiansille liian helposti. "Herkulle" meni pari maalia vähän helposti, joten peli kääntyi tässä vaiheessa Indiansille", päävalmentaja Kari Ritvanen kommentoi toista erää.

Kolmas erä - rinnalle ja ohi

Lohjalaisille on kolmas erä usein tuottanut tuskaa. Tällä kertaa tilanne oli toisin.

Heti kolmannen erän alkajaisiksi kapteeni Sobott tasoitti lukemiksi 5-5. Puolustajat Jere Nivukoski ja Henri Uronen haastoivat Indiansin karvauksen ja toimittivat pallon Mikko Sinkolle. Sinkko laukoi, Sobott siirtyi maalin eteen "tontille" ja survoi pallon verkon perukoille.

Tasoitusosuman jälkeen Indians toipui salama-alusta ja pommitti muutamaan kertaan vaarallisesti kohti Herlevin vartioimaa maalia, mutta "Herkkukin" oli kasannut itsensä penkin alle menneestä toisesta erästä ja venyi muutamaan paraatitorjuntaan ja piti viininpunaiset pelissä mukana.

6-7 minuuttia ennen ottelun loppua Markus Lajunen ja Samuli Reijonen viimeistelivät maalin mieheen ja näin LoSB otti kauden ensimmäiset vieraspisteensä lukemin 5-7.

Päävalmentaja Ritvasen kommentit ottelun jälkeen

T: Mistä löytyi kolmannen erän uusi ilme hankalan toisen erän jälkeen?

K: Indiansilla taisi painaa eilinen SC Blues-peli hieman jaloissa. Saattoi maha olla hieman täysikin. Herkku pelasi hienon kolmannen erän ja lisäksi saatiin kaikki kolme kentällistä hyvin peliin mukaan. Ei meillä ollut ottelun lopussakaan mitään hätää. Nöyryys ja maltti säilyi ja tulos näkyy taululla. Me halusimme enemmän voittoa tästä ottelusta.

T: Kavensit viimeiseksi viideksi minuutiksi kahteen ketjuun. Miksi näin?

K: Haettiin Sinkon ja Lajusen ketjuille parempaa pelirytmiä loppuhetkille. Tehothan jakautuivat tänään jokaiselle ketjulle, mikä on hyvä asia.

T: "Pemokin" sai ketsuppipullon korkin avattua. Miten kommentoit?

K: "Pemon" ketju oli hyvin mukana koko pelin. Ei poikia huonosti sujuneen ottelun vuoksi lopussa penkille otettu. "Pemon" maali tuli tärkeään paikkaan.

T: B-juniori Jussi Luomakin oli tänään kokoonpanossa. "Ihmiskuulakin" näytti löytäneen jostain uuden vaihteen.

K: Joo, Savela oli pelipäällä. Pelasihan Janne ainakin Turun turnauksessa kesällä Sinkon ja Eddyn kanssa. Näytti toimivan ihan hyvin tänään. Luoman Jussi pelasi hyvän pelin ja "Kotkakin" löysi uuden kevään kärkipelaajana. Jussin voi heittää mihin tahansa ketjuun ja rooliin tahansa. Nöyrää työntekemistä, taistelutahtoa ja tsemppiä.

T: Seuraava ottelu pelataan 3.tammikuuta Lohjalla. Tärkeä peli tulossa, Tiikerit saapuvat Lohjalle. Millä mielin joulutauolle?

K: Meidän pelillinen ilmeemme on selvästi muuttunut. Löytyy jo muitakin avausvaihtoehtoja kuin kaaripallo. Luodaan ajoittain kovaa painettakin ja ollaan muutenkin pelissä kuin pelissä mukana. Oman pään pelaaminen on tiivistynyt ja pelinluku parantunut. Kyllähän tässä helpottunein mielin joulutauolle lähdetään, vaikka Tiikeritkin voittivat oman ottelunsa. Päävastustajiamme näyttävät nyt olevan Tiikerit ja SB Savo. Pienistä asioista hommat ovat kiinni.

Tommi Fäldt

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 112:51Metso TeroAaltonen Petri
0 - 2 (yliv.)14:52Lajunen MarkusSobott Eddy
1 - 216:24Viitamäki JussiKuparinen Antti
2 - 221:19Tiihonen JuusoNormala Jani
2 - 323:45Savela JanneSinkko Mikko
3 - 328:45Vartiainen AnttiViitamäki Jussi
4 - 335:55Salminen LauriNormala Jani
4 - 4 (yliv.)38:22Tukiainen TommiSobott Eddy
5 - 439:13Viitamäki JussiVartiainen Antti
5 - 540:15Sobott EddySinkko Mikko
5 - 653:07Lajunen MarkusTukiainen Tommi
5 - 754:22Reijonen SamuliEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
13:41Viitanen Tapani2 min
18:21Nivukoski Jere2 min
37:21Salminen Lauri2 min
48:37Salminen Lauri2 min
59:49Erikoinen Antti2 min
59:52Savela Janne2 min
Torjunnat:
Herlevi Antti: 26 torjuntaa
Lampila Pekka: 30 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Herlevi Antti
Maalivahti
4Küttel David
Puolustaja
8Uronen Henri
Puolustaja
11Juutinen Petteri
Puolustaja
16Pekki Pertti
Hyökkääjä
17Tukiainen Tommi
Hyökkääjä
18Reijonen Samuli
Hyökkääjä
19Nivukoski Jere
Puolustaja
22Metso Tero
Puolustaja
25Rask Pekka
Puolustaja
29Luoma Jussi
Hyökkääjä
30Aaltonen Petri
Hyökkääjä
47Sobott Eddy
Hyökkääjä
71Palenius Tommi
Puolustaja
77Juvonen Mika
Puolustaja
88Savela Janne
Hyökkääjä
91Lajunen Markus
Hyökkääjä
-Höynälä Kimmo
Valmentaja
-Ritvanen Kari
Valmentaja
-Sinkko Mikko
Valmentaja