26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

Otteluraportti:

Viime kauden päätteeksi jatkosarjaan LoSB:n edestä selvinnyt Kirkkonummi Rangers kohdattiin kauden avausottelussa Masalan Blue1- Arenalla. Ottelu ennakoitiin etukäteen tasaväkiseksi ja tiukaksi, kuten viime kaudenkin yhteenotot.

LoSB oli liikkeellä 11:llä kenttäpelaajalla, maalissa Jenni Sassi. Kahdella ketjulla pelaaminen tiedettiin etukäteen raskaaksi toista ottelua ajatellen, mutta Rangersia vastaan tämä ei vielä näkynyt.

LoSB oli pirteä avauserässä voittaen laukaukset selvästi 14-4. Erityisesti ketju Kaukojärvi-Mäkelä-Pisteri loi toistuvasti painetta Rangersin kenttäpuoliskolle. Avauserä oli lukuisista tekopaikoista huolimatta maaliton.

Toiseen erään asteli aivan toisenlainen Rangers. Kirkkonummelaiset vyöryivät hyökyaallon lailla lohjalaisten puolustusalueelle ja LoSB oli vaikeuksissa erityisesti oman maalin edustalla. Joukkuetta aiempinakin kausina vaivannut pehmeys näkyi jälleen turhankin selvästi. Rangers siirtyi 0-1 -johtoon ajassa 26.50 LoSB:n nukahduksen myötä. Erätauolle siis yhden maalin takaa-ajoasemasta.

Kolmas erä oli viininpunaisten. Erän alkajaisiksi saatiin ylivoima, joka lähti varsin nihkeästi liikkeelle. Muutamaa sekuntia ennen ylivoiman päättymistä Tiia Kaukojärvi tasoitti kuitenkin tilanteeksi 1-1. Minuuttia myöhemmin Kaukojärvi sooloili lohjalaiset johtoon ja 2-1 -voittomaali jäikin ottelun voittomaaliksi.

Ottelu oli avauspelille tyypillistä hermostunutta peliä. Puolustuspäässä oltiin huolimattomia ja se oli kostautua useamminkin. Olimme hieman paremmalla jalalla liikkeellä ja korjasimme kaksi pistettä sen ansiosta. Kesän fysiikkatreeneistä on siis ollut ainakin jotain hyötyä.