Pelatut ottelut

26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Verkkokauppa

Yrityskausikortti miehet edustusMiesten edustusjoukkueen kausikortti kaudelle 2021-2022 yrityksen nimiin. KorttiLue lisää »

Leiri_mainos_LoSB2.png

Salibandyleiri 5.8-7.8 Tennarissa

Lohjan Salibandy järjestää salibandypainotteisen leirin kolmepäiväisenä päiväleirinä elokuun alussa 5.8 - 7.8.2024 Sporttikeskus Tennarissa.

Leiri on tarkoitettu vuosina 2011 - 2016 syntyneille lapsille. Aiempaa lajitaustaa ei tarvita. Kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Jos on vielä loppukesän tai viimeisten lomapäivien lomaohjelma auki, ei ole enää! Ilmoittaudu nauttimaan liikunnasta ja hauskasta yhdessäolosta!

OHJELMA

Pääset haastamaan itseäsi salibandyn, muiden eri liikuntalajien sekä uusien ystävien kanssa.

Leiri järjestetään Tennarissa kahdessa salibandykaukalon sisältävässä salissa. Lisäksi olemme ulkona lähistön liikuntapaikoilla, mm Taimiston jalkapallokentällä.

Lapset jaetaan tason / iän perusteella ryhmiin. Leirillä ohjelmaa kello 09-15:30 välillä, ohjaaja paikalla 08:30-16:00, jolloin lapsi voi saapua paikalle.
Leirillä molemmissa saleissa aikuinen ohjaaja sekä vanhempia seuran junioripelaajia apuohjaajina. 

Leirillä vierailevat lohjalaislähtöiset maajoukkue- ja F-liigapelaajat sekä kolmen edellisen kauden Suomen mestarit Meri-Helmi Höynälä sekä Cira Virta.  He tulevat antamaan omia oppejaan ja kokemuksiaan nuorilla salibandyn pelaajillemme.

MAKSUEHDOT JA ILMOITTAUTUMINEN

Leirin hinta 85 euroa ja se sisältää lounaan, ohjauksen sekä vakuutuksen.Iltapäivän välipala on hyvä ottaa kotoa mukaan.

Leirille ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksen sattuessa leirimaksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Leirin maksutiedot toimitetaan heinäkuussa ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä

MAJOITUS

Jos tulet leirille kauempaa tai kaipaat loppukesälle mukavaa ohjelmaa, lue alta leirin majoitusvinkki:

Hei kauempaa tulevat säbäilijät!
Onko teillä intoa tulla Lohjalle säbäilemään, mutta pitkä välimatka tuntuu jarruttavan menoa? Tähän haasteeseen on tarjolla ratkaisu. 

Vain n. 15 minuutin ajomatkan päässä Tennarista on Kettukallion Elämystila, joka palvelee mielellään säbäleirillä pallon perässä juosseita junnuja huoltajineen. Majoitusta tilalla on yhteensä 34:lle, joten paikan päälle mahtuu useampikin pikkuporukka. Majoituksen hintaan sisältyy perinteisen puusaunan käyttö ja uintimahdollisuus. Palju tilauksesta. Tilan isot piha-alueet ja nuotiopaikat ovat käytettävissänne ja halutessanne voitte tilata Kettukalliolta esim. iltaruoan ja aamupalan.

Kokonaisuus aikatauluineen räätälöidään tarpeeseenne sopivaksi ja isomman porukan tullessa hintaa voidaan pyöristää alaspäin. 
Majoitushintoja:

- luhtiaitan huoneet (2 x 2 hlö ja 2 x 3+1 hlö huoneet) ja unitynnyri (2 hlö) ma-ke sisältäen aamupalat 60€/ hlö, ilman aamupaloja 45€/ hlö
- majoitusmökki 8:lle ma-ke sisältäen aamupalat 400€, ilman aamupaloja 280€
- torppa 10:lle + pihamökki 1-2:lle ma-ke 360€
- lakanat ja pyyhkeet tilauksesta 15€/ hlö, voi tulla omillakin

Tutustu tilaan osoitteessa www.kettukallio.net

Kysy lisää Kettukallion yrittäjältä ja laita viestiä kettukallio.korpijaakko@gmail.com