Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00

Kannatusjäsenyys yksityishenkilöSeuran kannatusjäsenyyys kaudelle 2021-2022. Kannatusjäsenenä tuet seuran toiminnanLue lisää »

Aika: 11.11.2007 11.00
Paikka: Esport Arena
Sarja: 6. Divisioona, 2. Lohko

Ennakkoasetelmat:

Menneellä viikolla Loimu koki tappion HoHia vastaan pelatussa treenimatsissa ja johtoporras päätti pitää pienen palaverin ennen ottelua. Pelejä kun ei voiteta pukukopissa ennen matsia kuten tuli huomattua.

Ensimmäisessä ottelussa kanssamme laatikkoon astui sarjanelonen Tenukepit Helsingistä. Joukkueesta ei sen enempää tietoa sitten ollutkaan, parilla kentällä näytti olevan liikenteessä. Kopissa sovittiin, että jalka liikkuu ja paikoista tehdään. Meininki oli hyvä ennen ottelua, päästiin ottamaan kunnon lämppä porukalla. Poissa ottelusta oli kolmoskentän veivikalevi Anssi Nurmi, joka lähti Manen kanssa kaatamaan laivalle. Ihme syitä olla pois tosimiesten peleistä.

Kentälliset ottelussa:

1. Pesonen-Honkanen,Mänty-Tynkkynen-Karjanmäki

2. Haarala-Kiri,Seppälä-Nieminen-Särkkä

3. Moilanen,Palenius-Kukkonen-Naumanen

MV: Tommi Fäldt

1. Erä tasaista numeroiden valossa

Heti ekaan vaihtoon saatiin aikaiseksi kunnon mylläkkä, komean kuvion päätteeksi Tynkkysen laukaus vaan suuntautui suoraan maalivahdin syliin. Normaalista poiketen osui sentään maalia kohti. Sama myllytys jatkui mutta avausmaalista vastasi vihollinen, pallo pelattiin kukkupallolla kulmaan josta pudotus takamiehelle ja Loimun hyökkääjältä löysä peitto, veto maskista yläkulmaan ohi Tommin.

Melkein kymmenen minuuttia jouduttiin tahkoamaan jotta saatiin maali aikaiseksi, kakkonen kentällä ja Nieminen katkaisi purkupallon puolessa kentässä ja toi vihaisella lämärillä pelin tasoihin. Laukaus oli toki hyvä mutta meni keskeltä sisään, pientä imua näytti olevan kaverin veskarilla. Juuri ennen erätaukoa kymppipaikan Honkaselta haltuun ottanut "Pommi" Pesonen heitti ranteella puolesta kentästä ja kaverin pakki ohjasi omiin, hyvää maskia teki Naumanen. Pesosella oli suu muikeana saadusta tehopisteestä, pelin päätyttyä selvisi, että eipä tullut. Tuomari totesi omaksi maaliksi, törkeää.

Erä oli meillä täysin hallussa, vastustajan hyökkäykset tulivat pääosin vastaiskuista ja omista virheistä. Maalipaikkoja rakennettiin lähes jokaisesta hyökkäyksestä, sorruttiin kuitenkin turhaan siirtelyyn ja tauolle mentiin Loimun komennossa lukemin 1-2.

2.Erä tuloksellisesti parempaa

Erä käynnistyi tutulla Loimun hallinnalla mutta kun ei maistunut niin kaveri kiittää ja kumartaa. Pakki heittää omalta alueelta kulmaan ja hyökkääjä perään, nätti siirto takamiehelle ja nimi lehteen. Kieltämättä komea lämäri yläkulmaan, Tommilla ei mitään saumaa. Kauaa ei vastustaja saanut maalia juhlia, Seppälä tarjoilee takatolpalle ja "Snaipperi" Naumanen pistää tyhjiin. Taisi olla lähemmäs kymmenes samanlainen paikka ja nyt vasta osui. Pari minuuttia edellisestä ja kakkonen jälleen asialla, Nieminen tarjoilee ja Särkkä maalaa.

Erän loppuun nähtiin ehkä kauden tähän asti komein maali kaikesta huolimatta, vapari keskeltä ja matkaa maaliin about 10m. Asialla ykkönen ja pallon takana "Tynkkysen veljeksistä" Mänty ja Karjanmäki. Tarkoitus oli tehdä pakitusvapari, maila lattiaan ja molemmat karkuun, just näin pojat. Onneksi toinen (Mänty) oli hereillä ja palasi pallolle, laidasta löytyi levityksen tehnyt Suomen mestari Haarala, karkki lapaan ja pallo yläbörbään. Vaihtopenkillä sitten laadittiin pientä raporttia tapahtuneesta. Seuraavassa vaihdossa asialla jälleen kakkonen, Seppälä passaa ja Särkkä tekee. Erätauolle lukemissa 2-6 ja peli on käytännössä ohi.

Erässä korostui edelleen turha siirtely, etenkin kakkonen halusi tehdä kaikki maalit tyhjiin ja välillä nekään ei maistuneet. Ei siinä mitään, onhan ne komeita maaleja mutta monesti suora laukaus olisi tuottanut tulosta.

3.Erässä neppailu jatkuu

Kakkosen eka vaihto, Seppälä syöttää jo ottelun kolmantensa ja tällä kertaa Nieminen kiittää, tilanne 2-7. Loppuerä menikin meidän osalta pelailuksi ja AV:n harjoitteluksi. Vitonen jäljellä ja Honkanen lähtee boksiin, sika. Mailaan lyönnistä aiheellinen jäähy muttei kaverin jälkipelistä mitään. Toveri hieman lämpeni ja tempaisi käsille ja mailaan ihan riittävän kovaa, mailasta lensi teipit kuubaan ja kädet verille. Tuomari ei kuulemma nähnyt, no olihan matkaa raitapaitaan jopa 3m, taisi olla liian lähellä.

Alivoimalla parhaat paikat loi Loimu, ensin 2-1 hyökkäys ja Särkkä pahanteossa, kaveri nappaa takavyö otteen ja samalla pallon, heti perään samainen kaveri läpi ja takaapäin vähän poikkaria ja maassa hieman lisää, pelitilanne sano dumari. Just joo. Välillä tuntui siltä, että toinen ei saa olla parempi ja peli pitää olla tasaista keinolla millä hyvänsä. Samainen jälkipeli oli jatkunut koko pelin.

Loimu tulee täyteen ja samalla aukeaa paikka 2-0 hyökkäykseen, laidassa kuitenkin huono syöttö ja kaveri vastaiskuun. Honkanen ehtii ihme kyllä vielä alas tekemään Tommille maskia, pallo polvella peittävän puolustajan längistä ja maita pitkin Tommin käden kautta maaliin. Jotenkin tässä maalissa kulminoitui meidän peli, kun oikein mikään ei onnistu. Onneksi summeri soi ja pisteet himaan maalein 3-7.