Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00

Kannatusjäsenyys yksityishenkilöSeuran kannatusjäsenyyys kaudelle 2021-2022. Kannatusjäsenenä tuet seuran toiminnanLue lisää »

Aika: 24.11.2007 18.00
Paikka: Arena Center Ruskeasuo
Sarja: 6. Divisioona, 2. Lohko

Ennakkoasetelmat:

Päivän toisessa ottelussa vastassa oli sarjassa yhdeksäntenä majaileva Pandat III. Otteluun lähdettiiin pelaamaan ja päätettiin pitää suut kiinni tapahtuipa kentällä sitten mitä tahansa. Suomen mestari Haarala lähti IFK:n juhlaotteluun juhlimaan tappiota ja pakit joutuivat urakoimaan kolmella. No sen isompaa paniikkia tämä ei aiheuttanut, kesätreenit ravitsemusliikkeissä ovat tuottaneet tulosta ja kaikki kolme ovat erittäin herkässä kunnossa.

1. Erä löysää puolustamista

Palaverissä sovitut jutut unohtuivat jo ensimmäisellä minuutilla ja vastustaja suti maalin ties kuinka monennesta riparista, löysää pelaamista koko viisikolta. Maalissa Tommin urakka alkoi samalla tavalla kuin ensimmäisessäkin pelissä. Tämän jälkeen roolia ottivat puolustajat, kaikki kolme kävivät paukuttamassa maalin reilun minuutin sisään. Karkelot aloitti Pesonen kauden avausmaalilla (toim.huom. yläkulmaan). Reilu minuutti tästä ja vastustaja tulee maalin päähän, jälleen riparista. Pesonen näytti olevan liekeissä ja vei lämärillään Loimun kahden maalin johtoon, yläkulmaan tottakai. Erän viimeisellä minuutilla Karjanmäki ylivoimalla sekä Särkkä katkaisivat vastustajan selkärangan maaleillaan, mehulle lukemissa 6-2.

Tynkkynen ehti istua kakkosen jonka aikana Loimu järjesteli vaarallisimmat paikat kuitenkaan onnistumatta, muutenkin ensimmäinen erä oli meiltä hyvää peliä poislukien vastustajalle lahjoitetut maalit.

2. Erässä oma pää nollille

Toista erää tahkottiin reilu vitonen ennenkuin helähti, maalarina yllättäen Särkkä. Seuraavat kaksi syntyivät Seppälän lavasta joista toinen tasavajaalla. Vastustajalle erän loppuolella 5 min korkeasta mailasta, joka näytti vahingolta mutta silti täysin oikea tuomio. Kiri otti hetken aikaa lukua hana vinossa ja samalla Tynkkynen päätti helpottaa pelaajatilannetta kommunikoimalla vastustajalle käsimerkein. Ei lämmennyt vastustaja eikä liiemmin tuomari, Tyynelle 2+10 epäurheilijamaisesta käytöksestä ja koppa kaljaa saunailtaan, kiitos. Samalla jäähypörssin piikkipaikka haltuun selkeällä erolla seuraavaan. Tauolle tilanteessa 9-2.

3. Erässä peli poikki ja kohti jälkipelejä

Vastustajan pelihuumori jäi erätauolle ja oli vain ajan kysymys koska taululla on riittävä maaliero. Kaikki halusivat tehdä maaleja ja puolustaminen unohtui, vastustaja pääsi kertaalleen kuittaamaan ja kuinka yllättäen taas riparista. Ajassa 37.12 Särkkä päästi vastustajan piinasta ja Loimun kotimatkalle tehden loppunumeroiksi 15-3. Välissä osuivat Mänty, Seppälä, Karjanmäki ja Särkkä x 2.

Loppuhöystöt:

Ottelu oli täysin hallinnassa, paikkoja tuhlattiin ja maaleja tehtiin aina kun siltä tuntui. Vastustaja pakotettiin roiskimaan pelkkiä kaaripalloja ja näistä pompuista tulivatkin sitten ne vaarallisimmat paikat. Tommilla maalissa tuskin oli kovin hauskaa, viiden minuutin välein laukaus kohti maalia ja näistä melkein kaikista vastustaja suti riparit sisään. Kolme päästettyä maalia tällaisessa pelissä on aivan liikaa, keskityttiin liikaa omien tilastojen kohentamiseen, kukin omalla tavallaan. Loimu jatkaa puhtaalla pelillä sarjakärkenä kohti seuraavaa turnausta, joka pelataan Hakaniemessä kolmen viikon kuluttua.