Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

Aika: 19.1.2008 10.00
Paikka: Arena Center Hakaniemi
Sarja: 6. Divisioona, 2. Lohko

Ennakkoasetelmat:

Matkaan lähdettiin 13 kenttäpelaajan sekä yhden maalivahdin voimin. Vastassa oli sarjassa toiseksi viimeisenä majaillut ECG III joka kaatui kauden avausottelussa puhtaasti 12-0. Edellisen turnauksen jälkeen ei treeneissä isompaa ruuhkaa ollut joten kuviot olivat varmasti hukassa pitkän joulutauon jälkeen.

1. Erä mallikasta peliä

Peli lähti hyvin käyntiin ja paikkoja luotiin, kun omat eivät tehneet niin vastustaja teki ja komeasti. Kiri lähetti kaaripallon omasta päästä jonka kaverin pakki ohjasi päällään maaliin yli vastassa olleen ja hieman hölmistyneen vastustajan maalivahdin. Tämä maali kelpaisi myös Valioliigan TOP10 listalle. Seuraavassa vaihdossa Nieminen sooloili Pesosen syötöstä jo seuraavan. Pari minuuttia edellisestä Honkanen lähti lunastamaan kymppipaikan tuomia velvoitteita ohittaen pari vastustajaa ei niin kovin taidokkaasti ja todellisen sipeilyn jälkeen oli pakko syöttää vielä Paleniukselle joka ohjasi tontilta tyhjiin. Seitsemän minuutin kohdalla katkesi kaverilta selkäranka, Nieminen syöttää laidasta ja Naumanen sijoittaa veskarin kainalosta tilanteeksi jo 4-0. Maalin jälkeistä vaihtoa on myös isojen poikien mielestä pidetty tärkeänä ja se tuli nytkin esiin. Tuomarit näyttivät vaparia kumpainenkin eri suuntiin ja Loimulaiset lähtivät vaihtoon, vastustajan tehdessä maalin kentällä taisi olla kaksi punapaitaista ja loput keskittyivät tilanteen kommentoimiseen.

Heti perään päätettiin nollata pelikello toimitsijoiden toimesta sekä yhdestä vastustajasta tehtiin Bädämätsi kaikilla mausteilla, asialla  Kiri/Haarala. Tilanne oli selkeä pallontavoittelutilanne ja taklauskin oli komea mutta tätä himmentää vastustajan loukkaantuminen mikä ei taida pelkällä Buranalla parantua. Loimu pahoittelee ja toivottaa pikaista paranemista. Samassa tilanteessa myös Seppälä päätti helpottaa kaverin kipua ja tuhosi ainoan tarjolla olleen jääpussin pitkin kenttää.

Kun vihdoin peli jatkui niin Nieminen latoi etualakulmaan Kirin syötöstä seuraavan ja vielä ennen erätaukoa Nieminen tarjoili Seppälälle tyhjiin 3-1 hyökkäyksestä. Mehulle siis 6-1 lukemissa.

Myös Pesonen osoitti halunsa tarjota saunailtaan juotavaa tyhmällä jäähyllä, 2min kostamisesta ja poika boksiin. Pitäisi jo tällä tasolla oppia että aina kun kostat niin istut.

2. Erä hirveetä *****

Erän alkuun alivoima hoidettiin jonka jälkeen Nurmi veivaili oman maalin edessä ja lopputuloksena kavennus taululle Nuotion längistä. Heti perään Naumanen  päivystää takatolpalla niin sanotusti tontilla jonne Seppälän syöttö löytää ja Peksi paukuttaa tyhjiin. Vastustaja kuittaa taukolukemat Seppälän epäonnistuneen puolenkentän veivin jälkeen, 3-1 hyökkäys ja kaverilla helppo työ tehdä kavennus.

Erä oli muutenkin todella flegmaattinen ja kentällä oli ylimielinen Loimu jolle puolustaminen oli toissijainen asia ja neppailu tuntui olevan tosi kivaa. Surkein erä koskaan.

3. Erässä jälleen maalihanat auki

Pienen avautumisen jälkeen rivit kasattiin ja Veivi-Nurmi pyörii vastustajan maalin edessä kuin ryssä Anttilassa, kolme vastustajaa nippuun ja neppi yläkulmaan, passin tarjoili Kiri. Ihan vakuuttavaa touhua sanoisin. Karjanmäki tekee seuraavan YV-hyökkäyksestä Seppälän syötöstä. Vastustajalle lahjoitetaan taas yksi lisää, Nieminen menettää puolessa kentässä ja kaverin tulinen lämäri pomppaa päätylaudasta maalille josta maskipelaajan on helppo työ siirtää pallo maaliin.

Erän vanhetessa vastustaja väsyy ja turhautuu, Loimu kuittaa vielä kolme kertaa, kymppi paukkuu rikki Tynkkysen toimesta jolle Karjanmäki tarjoilee passin kulmasta. Seuraavassa Naumanen vastaa huutoon ja tekee hattutempun Seppälän syötöstä, onhan se toisaalta pakko tehdä kun pääsee oikein ykkösketjuun. Viimeisen naulan lyö arkkuun jälleen Tynkkynen Karjanmäen passista, maali oli kuin kopio edellisestä poikien sävellyksestä.

Loppuhöystöt:

Ensimmäinen erä oli hyvä, pallo liikkui ja meillä huonokuntoisilla ei tullut edes kunnolla hiki. Toisessa alettiin sooloilemaan kukin omalla tavallaan ja kolmanteen taas ryhdistäydyttiin. Maaleja tehtiin tarvittava määrä mutta omissa soi taas liikaa, tässäkin pelissä kaikki vastustajan maalit tulivat omista virheistä ja usein ylivoimahyökkäyksistä kun puolustamaan ei kaikilla aina ollut niin kovaa kiirettä. Näistä samoista asioista aina jauhetaan, saas nähdä koska asialle tapahtuu jotain.