Pelatut ottelut

7.4.2018 19.00
Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00
Janthers - Loimu7 - 5 »

Verkkokauppa

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

PU-58 - Loimu (9 - 6)

Aika: 2.2.2008 9.00
Paikka: Järnefeltin koulu
Sarja: 6. Divisioona, 2. Lohko


Ennakkoasetelmat:

Edellisessä kohtaamisessa Loimu kaatoi Pusulan pojat tiukan väännön jälkeen lukemin 5-4. Ottelu oli ns. neljän pisteen kamppailu jossa kohtasivat kaksi lohkon kärkijoukkuetta. Loimu sai kasaan kolme kentällistä sekä tutut kaksi pakkiparia. Voitto tästä tietäisi Loimulle lähes varmaa lohkovoittoa. Suurin osa joukkueesta valmistautui kiltisti kotona, massaosaston edustajat Pesonen sekä Honkanen kävivät tsekkaamassa Jean Ässän Lohessa ja aamulla oli pientä tärinää havaittavissa vaikka vaan "parille" pojat lähtivätkin.

Myös kylkiluuvaivaisten Nuotion sekä Kukkosen pelikunto oli arvoitus. Nuotio mursi kylkiluunsa edellisessä turnauksessa venytettyään huimaan hyljetorjuntaan ja äärimmilleen jännittyneet rintalihakset mursivat kylkiluun. Kukkosen kohtalona oli pikkuvaimo jolta oli jäänyt siivousurakka kesken. Eihän Matti voinut tietää notta keskellä lattiaa nökötti imuri ja könytessään Lohesta kotiin piti tämän kanssa ottaa pienet painit, tulos 6-0 imurille ja Lekan kylkiluu remonttiin.

 

Kentälliset: 

Haarala-Kiri, Nieminen-Seppälä-Särkkä

Pesonen-Honkanen, Karjanmäki-Mänty-Tynkkynen

Naumanen-Kukkonen-Palenius

Poissa Moilanen, Fäldt, Nurmi

Luukulla Jukka Nuotio 

 

1. Erä tasaista vääntöä

Ottelun alku oli hermostunutta pelailua puolin ja toisin. Maalinteon aloittaa vastustaja, kaveri heittää kulmasta maalille lätyn joka putoaa suoraan hyökkääjän lapaan jonka ei tarvitse kuin ohjata pallo maaliin. Kiri tuo Loimun rinnalle komealla nousulla ja lataa pallon etukulmasta sisään. Ote siirtyy hiljalleen Loimulle ja pari minuuttia edellisestä Nieminen karvaa pallon vastustajalta, peli Seppälän kautta Särkälle joka sijoittaa etukulmasta sisään Loimun taukojohdokssi 2-1.

Ensimmäinen erä oli tarkkaa peliä puolin ja toisin, lievä hermostuneisuus vaivasi kumpaakin joukkuetta. Erän vanhetessa Loimu pääsi paremmin peliin mukaan ja loppua kohden maalipaikkoja luotiin kiitettävästi.

2. Erässä todellakin tapahtuu 

Vajaa vitonen pelailtiin kunnes Karjanmäki tekee Loimulle seuraavan Haaralan syötöstä. Seuraavassa vaihdossa Naumanen katkaisee vastustajan poikkisyötön josta seuraa mielenkiintoinen läpiajo, Peksi juoksee pomppivan pallon vieressä toiseen päähän osumatta tähän kertaakaan lukuisista yrityksistä huolimatta. Vastustajan maali lähestyy ja enää ei Pekka tärise, rauhallinen siirto sivulle ja pallo rystyltä tyhjiin. Tämä maali tuntui ratkaisevalta ja niin se olikin omalla tavallaan. Loimun ote heltyi ja kun vitonen oli erää jäljellä niin vastustaja tulee tällä minuutilla tasoihin tehden kolme identtistä maalia, eikä se tähän jäänyt. Pari vielä lisää ja Loimun reilu johto kääntyi 6-4 tappioasemaksi.

Oman pään keskusta puhkottiin poikittaissyötöillä joista päästiin lataamaan suoraan pallo pömpeliin. Etäisyydet kasvoivat liikaa joka oli suurin syy tapahtumiin, aikaisemmin hienosti toiminut joukkuepuolustaminen oli nyt täysin kateissa.

Tauolla yriteltiin herätellä joukkuetta taistelemaan mutta jotenkin oli puhti poissa ja peli käytännössä hävitty. 

3. Erässä sama laulu jatkui

Loimun selkäranka naksahti jo heti alkuun kaverin tehdessä maalin jälleen samalla kaavalla. Kiri toi pientä toivoa ylivoimalla survottuaan pallon häkkiin maskipelaajan paikalta. Vastustaja protestoi kasassa ollutta palloa, tuomarit eivät tätä nähneet ja Jace kiitti. Heti perään voitonkipinä sammui kaverin tehdessä jälleen häkin ylivoimalla. Karjanmäki sekä vastustaja tekivät vielä yhdet, Pusula hoiti homman himaan lukemin 9-6.

Kommentit:

Puoleen väliin ottelua homma oli hanskassa mutta sitten tapahtui jotain mikä ei ole vielä tänä päivänäkään selvillä. Liike loppui kuin seinään ja etäisyydet kasvoivat puolustuspäässä. Oman pään pelaaminen oli karmeaa katsottavaa, ihan kuin kenttään olisi piirretty väylät jotka jätettiin tyhjäksi kaveria varten. Lähes jokainen kaverin maali tuli poikkarista ja tämä syöttö heitettiin vielä vastakkaisesta laidasta. Ylivoimalla vastustaja rankaisi kolmesti, Loimu vastaavasti teki vain yhden neljällä yrittämällä.

Taas kerran tuli myös todistettua toisen pakkiparin toimesta vanha klisee, pidä korkki kiinni pelejä edeltävänä iltana. Sillä peli ei ainakaan juomalla parane.

 

  -pöntinen-
 

 

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 002:52VastustajaVastustaja
1 - 108:38Kiri JarkkoEi syöttäjää
1 - 210:27Särkkä JaniSeppälä Anssi
1 - 319:29Karjanmäki SamiHaarala Niko
1 - 420:06Naumanen PekkaEi syöttäjää
2 - 424:55VastustajaVastustaja
3 - 425:15VastustajaVastustaja
4 - 426:04VastustajaVastustaja
5 - 427:42VastustajaVastustaja
6 - 4 (yliv.)28:54VastustajaVastustaja
7 - 4 (yliv.)32:54VastustajaVastustaja
7 - 5 (yliv.)38:07Kiri JarkkoSärkkä Jani
8 - 5 (yliv.)40:21VastustajaVastustaja
8 - 643:38Karjanmäki SamiMänty Oskari
9 - 644:54VastustajaVastustaja
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
15:00Vastustaja2 min
21:24Vastustaja2 min
21:39Pesonen Sami2 min
22:06Vastustaja2 min
28:10Nieminen Niko2 min
28:31Särkkä Jani2 min
34:36Karjanmäki Sami2 min
37:11Vastustaja2 min
40:11Kiri Jarkko2 min
Torjunnat:
Sundberg Taneli: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Särkkä Jani
Hyökkääjä
3Haarala Niko
Puolustaja
8Kukkonen Matti
Hyökkääjä
9Seppälä Anssi
Hyökkääjä
23Palenius Jonne
Hyökkääjä
31Sundberg Taneli
Maalivahti
38Kiri Jarkko
Puolustaja
41Naumanen Pekka
Hyökkääjä
51Nieminen Niko
Hyökkääjä
71Tynkkynen Tuomas
Hyökkääjä
80Honkanen Mikko
Puolustaja
86Karjanmäki Sami
Hyökkääjä
87Mänty Oskari
Hyökkääjä
93Pesonen Sami
Puolustaja