Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

Aika: 2.2.2008 19.00
Paikka: Järnefeltin koulu
Sarja: 6. Divisioona, 2. Lohko

Ennakkoasetelmat:

Illan otteluun saatin vastaan vielä viime kaudella samassa seurassa vaikuttanut Pallokeisarit. Edellinen kohtaaminen päättyi Loimun voittoon lukemin 8-2. Aamun esitysten perusteella kaikilla oli jalat tiukasti parketin pinnassa, kokoonpano muuttui hieman aamusta. Kiri lähti potkimaan palloa joten pakit urakoivat kolmella. Honkanen oli selvinnyt ja Pesonen ottanut jo muutaman lonkeron lisää, joukkueen luvalla tietenkin. Harvoin faija täyttää 50-v. eikä tuollaisia tapahtumia ilman voimajuomaa kestä.  Myös yleisöä oli mukavasti saapunut lehtereille seuraamaan tosimiesten kamppailua.

1. Erässä Loimu omalla tasollaan

Jo ensimmäinen vaihto osoitti mitä tuleman piti, viiden sekunnin kohdalla Niemisellä jo kädet kohti kattoa mutta vain sivuverkko heilahti. Tämä pyöritys päättyi kuitenkin Loimun maaliin, Seppälä huitoi ilmasta pallon börsään maaliedushässäkästä. Syötön hinasi Särkkä. Saatiin siis juuri sellainen alku kuin haluttiinkin. Vitonen lisää kelloon ja sama parivaljakko asialla, Seppälä veivaa maalin edessä ja heittää varmuudeksi itsensä vattalleen parketille, tosin tässä välissä muistaa toimittaa pallon verkkoon.
Seuraavasta vastaa Tynkkynen komean nousun jälkeen lämärillä Konttisen kainalosta, syötön hinaa Honkanen. Ennen taukoa päästään kokeilemaan ylivoimaa jonka päättää viivasta lämärillä jälleen Tynkkynen Karjanmäen syötöstä. Maalilla parkissa sen verran leveä kuljetus ettei maalivahdilla ollut mitään saumaa, Tyynen mukaan olisi kuulemma mennyt ilman maskiakin.

Erätauolle siis Loimun komennossa 4-0 lukemin. Erä oli normaalia Loimua ja peli-ilo oli jälleen tallella, paikkoja oli tehdä reilusti enemmänkin mutta sorruttiin taas sooloiluun. Nuotio sai olla omassa rauhassaan Loimun maalilla.

2. Erässä talkoot jatkuu

Erän alkuun vastustaja saa kunnon talkoot Loimun maalille, pallo pomppii mihin sattuu ja lopuksi viivaan josta vastustaja lähettää sen pomppivalla rystylämärillä kohti maalia. Vielä kerran pallo muuttaa suuntaa jostakin ja lentää kyljellään makaavan Nuotion päälle josta putoaa maaliin. Sen verran koominen hässäkkä että oli monella hymy herkässä vaikka omissa soikin. Tästä toivuttiin nopeasti ja kolmonen onnistuu seuraavaksi, Palenius heittää lätyn maalille ja Kukkonen tinttaa ilmasta komeasti sisään.

Seuraava maali hakee vertaistaan tällä kaudella, asialla Mänty-Karjanmäki akseli. Karjanmäki hilaa pakit sekä veskarin itseensä ja heittää kylmän veivin selän takaa Männylle joka siirtää pallon viivan tuntumasta maaliin. Tässä maalissa ketjun faija jätettiin statistin rooliin. Heti perään päästään kokeilemaan ylivoimaa jonka päättää Honkanen neliön keskeltä takakulmaan, namupassin neppasi Seppälä. Myös vastustaja päästetään välillä maalien makuun viininpunaisten tehdessä kunniakujan keskelle josta kaverin on helppo purjehtia maalintekoon. Ottelun vanhetessa myös Särkkä heräilee ja tekaisee erän loppuun pari kaappia, syötöt merkataan Seppälälle sekä Niemiselle.

Kaikinpuolin hyvä erä vaikka vastustajalle pari häkkiä lahjoitettiinkin, homma täysin hallussa ja pelaaminen taas pitkästä aikaa kivaa. Hymy huulessa ja puolivaloilla mentiin.

3. Erässä maalin päähän tavoitteesta

Tauolla sovittiin, että omissa ei soi kertaakaan ja peli tulee päättymään ennen täyttä aikaa. Viisi maalia oli siis tehtävä. Särkkä vastaa huutoon ja täydentää hattutemppunsa heti erän alkuun Niemisen syötöstä. Myös seuraavissa talkoissa Särkkä ottaa roolin ja Seppälälle merkataan syöttö. Seitsemän minuutin kuiva kausi päättyy Pesosen lähettäessä vastustamattoman pommin kaverin maaliin lähivaparista, Honkanen syöttäjänä. Seuraava vaihto ja taas soi keisareiden häkki, Särkkä heittää komeat veivit ja nostaa rystyllä metristä putken kautta pallon börsään, Nieminen tarjoilee. Aika loppuu kesken ja yhden maalin päähän jäädään tavoitteesta, tämä tuskin kuitenkaan jää ketään sen enempää kaivelemaan, pisteet himaan 13-2 lukemin.

Loppuhöystöt:

Saatiin mitä haettiin ja komein lukemin. Pari koomausta omassa päässä ja näistä keisarit rankaisivat. Paikkoja oli tehdä vaikka tuplamäärä häkkejä mutta pitää olla tyytyväinen näihinkin. Keisareista ei ollut isompaa vastusta, saatin heti alkuun muutama helpottava maali joka avasi pelin. Keisarit myös hyökkäsi joka avasi Loimulle paikkoja normaalia enemmän.