7.4.2018 19.00
Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00
Janthers - Loimu7 - 5 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

KaU - Miehet 3 (3 - 6)

Aika: 1.10.2005 11.00
Paikka: Hangon Urheilutalo
Sarja: 5. Divisioona, 1. Lohko

(0-4, 3-0, 0-2)

V-Divisioonan, 1.lohkon avausturnaus pelattiin Hangossa 01.10.2005. LoSB M3 oli matkassa kahden ketjun ja kahden maalivahdin voimin.

Kausi 2005-2006 sai lentävän lähdön, kun M3 nappasi kaksi pistettä Karkkilan Urheilijoilta. Voiton pääarkkitehtinä hääri joukkueen kapteeni, Christer Kunttu, joka epäonnistuneesta rangaistuslaukauksesta huolimatta naputteli avauspelissään mukavat tehot 2+2=4.

Avauserä oli totaalista LoSB-hallintaa ja välillä näyttikin kuin jokainen maalia kohti ammuttu pallo olisi löytänyt tiensä verkon perukoille. Etenkin "rystyjumala"-Antti Ojamon ensimmäinen laukaus kohti maalia oli todellinen onnenkantamoinen.

Toinen erä oli paniikinomaista hosumista lohjalaisten osalta ja KaU pääsikin jo maalin päähän erän päätteeksi. Paikkoja olisi ollut lisäosumiinkin, mutta kolmanteen erään päästiin onneksi kuitenkin yhden maalin johdosta.

Kolmaskin erä oli kokolailla puolustuspainotteinen lohjalaisten näkökulmasta, kunnes ajassa 34.57 Jani Lindén vapautti Keppanan tuskistaan ja siirsi LoSB:n jälleen turvallisempaan kahden maalin johtoon. Loppulukemat 3-6 viimeisteli Kunttu tyhjään maaliin omasta päästä "silmät kiinni ja täysillä päin" -periaatteella.

0 - 103:13Ojamo AnttiSiitonen Harri
0 - 208:11Siitonen HarriKunttu Christer
0 - 310:18Naumanen PekkaTuntematon pelaaja
0 - 411:27Tuntematon pelaajaOjamo Antti
1 - 415:47Suonpää IsmoMaskonen Jyrki
2 - 429:14Suomi JuhoHonkasalo Jali
3 - 429:30Ulgren LaviSuonpää Ismo
3 - 534:57Lindén JaniNaumanen Pekka