7.4.2018 19.00
Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00
Janthers - Loimu7 - 5 »

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

PorMo - Miehet 3 (6 - 3)

Aika: 17.12.2005 10.00
Paikka: Järnefeltin koulu
Sarja: 5. Divisioona, 1. Lohko

(0-0, 1-3, 5-0)

Keppana pystyi pelaaman hyvää 5.divarisalibandya kaksi erää PorMoa vastaan, kunnes vastustajan tekninen ylivoima lopulta löi joukkueen.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä puolin ja toisin. Ei tilastomerkintöjä, ei mitään kerrottavaa.

Toinen erä oli LoSB:n. Heti erän alkuun, ajassa 15.11, joukkueen kapteeni Harri Siitonen vei Keppanan 0-1 johtoon Jyrki Närhen syötöstä. Hetki johto-osuman jälkeen, LoSB pääsi ylivoimalle. Ylivoima jauhoi hieman reilu minuutin, kunnes Ari Lukka laukoi Keppanan 0-2 johtoon Pasi Kokon syötöstä. Viitisen minuuttia myöhemmin, Lukka viimeisteli ottelun toisen maalinsa ja vei viininpunaiset jo turvallisentuntuiseen 0-3 johtoon. Toisen erän loppu enteili kolmatta erää, kun Mika Laakso pääsi laukomaan poikkisyötöstä suoraan sinne kuuluisaan ylämummoon ja kavensi lukemiksi 1-3. Näistä lukemista päätöserään.

3. erä oli Keppanan näkökulmasta karmeaa katseltavaa. Kahden erän nöyrä puolustuspelaaminen sekä joukkuepeli unohtuivat ja tilalle astui aikuisten miesten sählykerhon "pelaillaan vaan" -mentaliteetti. PorMo vei päätöserän nimiinsä selvin luvuin 5-0 ja koko ottelun näin ollen 6-3.

Karvas tappio Keppanalle. Tästä noustaan vielä.

0 - 115:11Siitonen HarriNärhi Jyrki
0 - 2 (yliv.)18:25Lukka AriKokko Pasi
0 - 323:07Lukka AriEi syöttäjää
1 - 327:10Laakso MikaSalmi Janne
2 - 331:47Särkkä JaniPesonen Sami
3 - 3 (yliv.)34:48Helander JanneLaakso Mika
4 - 337:25Särkkä JaniHelander Janne
5 - 341:05Koskinen SampsaEi syöttäjää