7.4.2018 19.00
Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00
Janthers - Loimu7 - 5 »

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

VSS II - Miehet 3 (3 - 6)

Aika: 17.12.2005 12.00
Paikka: Järnefeltin koulu
Sarja: 5. Divisioona, 1. Lohko

Ensimmäisen ottelun karvaasta tappiosta sisuuntunut M3 oli liekeissä Vihdin Salisusien kakkosjoukkuetta vastaan. VSS 2 on lohkon harvoja selkeällä ajatuksella ja pelisysteemillä pelaavia joukkueita, joten Keppanan saalistamaa päänahkaa voidaan pitää hyvänä saavutuksena.

Avauserä oli vihtiläisten selkeää hallintaa, mutta LoSB karvasi ahkerasti ja puolusti tunnollisesti koko viisikon voimin. Erityisesti karvauspelaaminen näytti toimivan, kun VSS2 joutui jatkuvasti vaihtelemaan kahden ja kolmen alapelaajan välillä. Maalissa Jouni "Peltsi" Peltoniemi poimi kaikki laukaukset, joten 1. erän jälkeen siirryttiin tauolle 0-0 lukemista.

2. erä oli lohjalaisten erä. Ari "Eku" Salo löi rystyllä LoSB:n 0-1 johtolukemat Ari Lukan syötöstä. Hetkeä myöhemmin Mika Sipponen vei viininpunaiset jo 0-2 johtoon ja kun vielä erän päätteeksi Antti Ojamo vei LoSB:n jo turvallisentuntuiseen 0-3 johtoon, voidaankin todeta Keppanan olleen toisessa erässä erittäin vahvoilla.

Päätöserä oli viivytystaistelua lohjalaisten toimesta. Juoksevaa peliaikaa ja ketjuvaihtoja hyödyntäen, LoSB kulutti aikaa kaikin mahdollisin tavoin ja pyrki turvaamaan johtonsa. Tehokasta: kyllä, kaunista: ei varmaankaan.

Kello pysähtyi ensimmäisen kerran ajassa 34.15, kun Ojamon Lemieux, Karo Virtanen, vei Keppanan jo 0-4 johtoon vahvan nousun päätteeksi tarkalla sijoituksella. Pari minuuttia myöhemmin alkoi VSS2:n erittäin vahva jakso, kun vihtiläiset onnistuivat kaventamaan lukemat 4-2:een kuudessa sekunnissa (36.27 ja 36.33).

LoSB ei kuitenkaan luovuttanut, vaan jatkoi nöyrää puolustamistaan. Ajassa 40.45 Kari Kuusjärvi vei komean yksilösuorituksen jälkeen LoSB:n 2-5 johtoon. VSS2 kavensi vielä minuutin kuluttua lukemiksi 3-5, mutta selkäranka katkesi lopulta aikaan 44.48, kun Mika Sipponen viimeisteli ottelun toisen osumansa tyhjään maaliin.

Keppana otti komean taisteluvoiton vihtiläisistä. Vanhan urheilukliseen mukaan: "Tästä on hyvä jatkaa. Eteenpäin on menty".

0 - 123:52Salo AriLukka Ari
0 - 227:59Sipponen MikaKuusjärvi Kari
0 - 329:13Ojamo AnttiNärhi Jyrki
0 - 434:15Virtanen KaroEi syöttäjää
1 - 436:27Peippo TeroKoskinen Antti
2 - 436:33Siivonen TeroTuominen Jukka
2 - 540:45Kuusjärvi KariEi syöttäjää
3 - 541:17Weurlander TommiHaaranen Jarmo