Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00

Yrityskausikortti miehet edustusMiesten edustusjoukkueen kausikortti kaudelle 2021-2022 yrityksen nimiin. KorttiLue lisää »

Aika: 4.2.2006 17.00
Paikka: Hangon Urheilutalo
Sarja: 5. Divisioona, 1. Lohko

(2-0,0-2,0-1)

Otteluun lähdettiin henkisesti jokseenkin vaikeasta asemasta, pakkovoitto oli edessä. Ennen pillin vihellystä todettiin jo, että Storm oli selvästi vahvistunut alkukaudesta, joka näkyi myös kentällä.

Paikalla lauantai-illan "geimeissä" Stormilla oli täydet 3 kenttää. Ottelu oli varsin tasainen vääntö kaiken kaikkiaan; silmiinpistävää kentällä oli erityisesti toisen tuomarin into nousta ratkaisijan rooliin ( ja ihan herkästihän me ei tuomareita mollata...), jonka takia peli oli varsin katkonainen. Pallo tuntui ekassa erässä polttavan meidän kavereiden, myös konkareiden, lavoissa harvinaisen (tai tavallisen...) pahasti. Liekö ulkona paukkunut tulipalopakkanen sitten syväjäädyttänyt Keppanoiden herkät ranteet? Tästä epävarmuudesta ekassa erässä Storm rankaisi kahdella maalilla.

Jään sulatuksen toisessa erässä aloitti Ari Lukka komealla maalilla Ari "Eku" Salon nerokkaasta syötöstä. Vapareista ja varsinkin niiden tuhlailusta on puhuttu paljon, ja niitä tuhlailtiin nytkin ja treenattavaa piisaa sillä saralla erityisesti. Yksi perusvaparikuvio onnistuttiin kuitenkin juonimaan onnistuneesti heti Lukan maalin perään. Pasi Kokon syötöstä Marko Konradsdal tyylikkäästi jysäytti reikäpallon ylämummoon. Tässä vaiheessa viimeisetkin lukkopesät oli saatu sulatettua ja paikkoja onnistuttiin luomaan, mutta Stormin maalissa ei ollut tällä kertaa imu päällä; kaikki kunnia heidän veskarilleen hyvästä pelistä.

Kolmannen erän alkupuolella Tomi Jokela käytti kuuluisaa ruoskaansa puolesta kentästä ja Antti Ojamo ohjasi pallon maalin kulmalta sisään. Erän loppupuolella ruvettiin puolustamaan omaa maalia, mikä osoittautui taktisesti ehkä virheeksi, sillä kuten niin usein vastaavissa tilanteissa, peli pyöri sen jälkeen koko ajan johtoansa puolustavan joukkueen päädyssä. Puolustus ja Peltsi kuitenkin pitivät sen minkä pitikin ja pisteet kotiin 3-2 voitolla.
1 - 011:22Lehtinen NiclasTallberg Marcus
2 - 012:30Stolpe Karl-JohanPihlakari Jukka-Petteri
2 - 120:01Lukka AriSalo Ari
2 - 220:57Konradsdal MarkoKokko Pasi
2 - 334:39Ojamo AnttiIsaksson Peter
08:05Vahtera Jouni2 min
14:21Lukka Ari2 min
38:28Nurmi Anssi2 min