Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

Aika: 4.2.2006 19.00
Paikka: Hangon Urheilutalo
Sarja: 5. Divisioona, 1. Lohko

(0-2,1-4,4-1)

Sarjan kärkijoukkueisiin kuuluva Snell´s tuli ensimmäiseen valtavalla vauhdilla ja ryminällä, ja ensimmäisen erän peli pyörikin melkein koko ajan Keppanoiden päädyssä. Ensimmäinen 12min kestettiin, mutta seuraavat 9 min olivat synkkä luku Keppanan historiikkiin. Kun kellossa oli 21.10 oli Snell's jo 6-0 johdossa. Vastustaja teki kaikki maalinsa varsin hienoilla, nopeilla syöttökuvioilla - tässä meille opittavaa ensi kauteen!

Tämän nöyryyttävän alun jälkeen sovittiin, että lähdetään nauttimaan pelistä ilman paineita ja otetaan homma treenin kannalta. Löysin rantein ja takki auki homma lähtikin rullaamaan ja peli saatiin painettua Snellin päätyyn. Snellin vauhdin hyydyttyä maltettiin kierrättää palloa aktiivisesti myös puolustuksen kautta ja oma peli alkoi löytymään. Takaa-ajossa maalintekijöinä kunnostautuivat Marko Konradsdal, Ari Salo, Mika Sipponen, Pasi Kokko ja Pekka Naumanen.

Tappiosta huolimatta ottelusta jäi kohtuu hyvä maku; pystyttiin kääntämään peli sarjakärkeä vastaan ja viimeinen erä voitettiin 4-1. Jatkossa kaikki pelit ovat voitettavissa.
0 - 112:10Honkanen MarkoTissari Marko
0 - 214:36Honkanen MarkoTissari Marko
0 - 316:55Tissari MarkoMajava Tero
0 - 417:25Honkanen MarkoNäätänen Jarno
0 - 520:28Sallinen PetriSnell Christian
0 - 621:10Tissari MarkoHonkanen Marko
1 - 623:27Konradsdal MarkoOjamo Antti
2 - 630:25Salo AriLukka Ari