7.4.2018 19.00
Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00
Janthers - Loimu7 - 5 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

Miehet 3 - PorMo (4 - 4)

Aika: 25.3.2006 17.00
Paikka: Karkkilan Liikuntahalli
Sarja: 5. Divisioona, 1. Lohko

(1-2,2-1,1-1)

Keppana ja paikallisvastustaja PorMo kävivät tiukan taiston kauden päätösturnauksessa. Aiempi kohtaaminen oli päättynyt PorMo:n voittoon 6-3.

Ottelun alku oli juuri sellainen kuin mitä LoSB:n leirissä tiedettiinkin odottaa. Kauden viimestä peliään pelannut PorMo oli vaihtanut viihteelle jo hyvissä ajoin ennen kauden päätöstä. PorMon "HIFK- henkinen" pelitapa oli ilmeisesti myös tuomareiden tiedossa, sillä avauserä pelattiinkin puolin ja toisin vuorotellen vajaalla, PorMo:n kuitenkin kärsiessä rangaistuksia LoSB:a enemmän.

LoSB oli saanut otteluun vahvistuksia AB-junioreista, kun Jolkkosen veljekset Teemu ja Janne, Jere Nivukoski sekä Mikko Häyhänen olivat liittyneet Keppanan riveihin.

Ottelu sai viininpunaisten kannalta unelma-alun, sillä jo ajassa 4.27 Teemu Jolkkonen vei Keppanan 1-0 johtoon Kari "Lörsson" Kuusjärven syötöstä. LoSB:n johto-osuman jälkeen peli aaltoili puolelta toiselle "Havaijipallon" merkeissä.

Ajassa 12.02 LoSB pääsi ylivoimalle Janne Helanderin lähdettyä istumaan jo ottelun kolmatta kaksiminuuttistaan. Ylivoima ei kuitenkaan ruusuilla tanssahdellen alkanut, sillä puolen minuutin kuluttua PorMon hyökkääjä oli päästä yksin läpi. Keppanan veskari vastaan, liukutaklaus alueen ulkopuolella ja rangaistus, muttei rangaistuslaukausta. Hetkeä myöhemmin taululla seisoikin jo PorMon johtolukemat 1-2, kun joukkue tasavajaalla pyöritteli Keppanaa oikein olan takaa. Jälkimmäisen maalin tosin voi pistää täysin maalivahdin kyvyttömyyden piikkiin. Erätauolle lukemista 1-2.

Toinen erä oli Keppanan näennäistä hallintaa. Ajassa 19.20 Jere Nivukoski laukoi komean yhdistelmän jälkeen Teemu Jolkkosen syötöstä lukemat tasoihin ja reilua minuuttia myöhemmin, Mika Sipponen vei LoSB:n 3-2 johtoon PorMon maalivahdin lahjan avulla. Liekö maalissa pelannut Jukka Nuotio tuntenut jonkinlaista myötätuntoa LoSB-kassaria kohtaan... PorMo tasoitti erän lopuksi lukemat 3-3:een, missä luvuissa siirryttiinkin päätöserään.

Keppana oli päättänyt, ettei tätä peliä häviä. Kun maalivahtikin vähitellen alkoi saamaan jotain rantapalloa pienempää kiinni, omankin joukkueen peli vapautui. LoSB siirtyi 4-3 johtoon ajassa 40.43, kun Marko Konradsdal latasi suoraan Mika Sipposen syötöstä pallon sinne kuuluisaan ylämummoon. Kolmisen minuuttia myöhemmin, PorMo otti aikalisän, maalivahdin pois ja lähti pyörittämään peliä kuudella viittä vastaan. Kovin pitkään tätä toimenpidettä ei tarvinnut suorittaa, kun pallo ainakin PorMo:n ja maankuulun virkkalalaisen pillipiiparin mielestä päätyi LoSB:n maaliin.

Tasalukemat 4-4 jäivät taululle, kun taisto vihdoin taukosi.
1 - 0 (yliv.)04:27Jolkkonen TeemuKuusjärvi Kari
1 - 1 (tv)12:54Kukkonen MattiLaakso Mika
1 - 2 (tv)13:20Seppälä AnssiÅfelt Erik
2 - 219:20Nivukoski JereJolkkonen Teemu
3 - 220:57Sipponen MikaEi syöttäjää
3 - 327:11Laakso MikaKoskinen Sampsa
4 - 340:43Konradsdal MarkoSipponen Mika