7.4.2018 19.00
Loimu - Eräviikingit Cobras17 - 5 » 7.4.2018 10.00
Janthers - Loimu7 - 5 »

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

PU-58 - Miehet 3 (3 - 5)

Aika: 25.3.2006 19.00
Paikka: Karkkilan Liikuntahalli
Sarja: 5. Divisioona, 1. Lohko

(0-0,1-3,2-2)

LoSB M3 ja Pusulan Urheilijat kohtasivat kauden päätösottelussa. Ottelu oli molemmille merkityksetön, sillä kumpikaan joukkueista ei enää voinut nousta ja/tai pudota sarjasta. Edellinen kohtaaminen oli päättynyt pusulalaisten 2-5 voittoon.

Keppana lähti rennoin fiiliksin otteluun. Ottelun idea hahmottui varsin nopeasti. PU-58 painosti ja Keppana myötäili. Pusulan rauhallisempi karvaus tuntui sopivan LoSB:lle paremmin kuin edellisen ottelun jatkuva ryntäily ja niskaan hengittäminen. Kun vielä Keppanan maalivahtikin tuntui tässä ottelussa olevan kuin eri mies edelliseen otteluun verrattuna, tuntuivat kaikki merkit olevan kohdallaan.

Maalittoman avauserän jälkeen LoSB siirtyi 0-1 johtoon ajassa 17.44, kun Jere Nivukoski laukoi maalin kulmalta lohjalaiset johtoon Teemu Jolkkosen syötöstä. Puolustajaparin etenemisessä kentällä oli ajoittain samaa magiikkaa kuin Tampereen paremman kiekkojoukkueen legendaarisessa puolustajaparissa Vesa Salo - Jyrki Lumme. Ne, ketkä tämän ymmärtävät, tietävät, mitä tällä tarkoitetaan.

Keppanan maali-ilottelu jatkui ajassa 19.20, kun aiemmassa ottelussa laukaustaan vielä haeskellut Pasi Kokko latasi LoSB:n 0-2 johtoon ja puolisen minuuttia myöhemmin Ari Lukka viimeisteli jo 0-3 osuman. Pusula kavensi erän loppuhetkillä vielä lukemat 1-3:een, joista siirryttiinkin päätöserään. Erän lopussa sattui vielä kummallisia tapahtumia, joiden seurauksena LoSB pääsi kahden miehen ylivoimalle.

Päätöserän ylivoima ehti jauhaa reilu minuutin, jonka jälkeen Pasi Kokko viimeisteli ottelun toisen osumansa vieden Keppanan 1-4 johtoon. Hetkeä myöhemmin tuli Pusulan kuitti. Lukemat 2-4.

Ajassa 36.01 LoSB sai rangaistuslaukauksen. Janne Jolkkonen asettui pallon taakse, kuljetti kohti PU-58:n maalia, katsoi tyhjän tilan ja laukoi pallon hallitun viileästi verkon perukoille siirtäen Keppanan jo turvallisentuntuiseen 2-5 johtoon. Päätöslukemat 3-5 syntyivät ajassa 37.11.

Kausi 2005-2006 on Keppanan osalta nyt paketissa. Joukkue sijoittui lohkonsa alempaan keskikastiin ja jatkaa pelaamista 5. divisioonassa ensi kaudella. Kiitos kaikille mukanaolleille sekä epäsäännöllisen säännöllisesti joukkuetta auttaneille junioripelaajille!
0 - 117:44Nivukoski JereJolkkonen Teemu
0 - 219:20Kokko PasiJolkkonen Teemu
0 - 319:52Lukka AriEi syöttäjää
1 - 3 (yliv.)25:35Kreander JanneHaverinen Ilari
1 - 4 (yliv.)31:08Kokko PasiLukka Ari
2 - 432:29Kaira TeroJärvelä Jarkko
2 - 5 (rang.)36:01Jolkkonen JanneEi syöttäjää
3 - 537:11Haverinen IlariKaira Tero