26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

Naiset - Team Oilers (3 - 0)

Aika: 23.10.2005 17.00
Paikka: Arena Center, Hakaniemi
Sarja: 2.divisioona

Naisten edustusjoukkue nappasi kaksi pistettä mukaantuomisina kauden toisesta turnauksestaan Hakaniemen Arena Centeristä. Espoon Oilersin II- joukkue kaatui lukemin 3-0 (0-0, 1-0, 2-0).

Laukaukset:

LoSB: 17+16+17 = 50
Oilers II: 7+8+7 = 22

Ottelu oli täydellistä lohjalaisten hallintaa, kuten laukauksetkin osoittavat. Edellisen ottelun lievästä pettymyksestä oltiin toivuttu ja valmennusjohto oli tehnyt muutamia ketjumuutoksia. Erityisesti Saila Roineen siirto keskushyökkääjäksi osoittautui varsin toimivaksi ratkaisuksi.

Avauserä oli osittain jatkoa vielä edelliselle ottelulle. LoSB hallitsi ja laukoi, mutta pääosin vaarattomia laukauksia, ohi tai yli. LoSB pääsi kertaalleen kokeilemaan ylivoimaa, mutta tuloksetta. Tällä kertaa tosin saatiin luotua paikkoja.

Toinen erä alkoi käytännössä LoSB:n alivoimalla, kun Petra Pekki sai kahden minuutin rangaistuksen ajassa 16.15. Alivoima kestettiin kuitenkin hienosti, eivätkä espoolaiset missään vaiheessa päässeet toden teolla hätyyttelemään LoSB:n maalia.

Toisessa erässä lohjalaiset heräsivät muutoinkin vihdoin pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Erän puolivälin tienoilla LoSB alkoi vihdoin pelaamaan joukkueena. Maski löytyi maalilta ja hyökkääjät muistivat puolustajat myös hyökkäyspäädyssä. Muutenkin syötöt alkoivat vähitellen löytää oikean osoitteeen.

Ratkaiseva yksittäinen tekijä oli kuitenkin Nina Pisterin avausmaali ajassa 27.30. Avausmaalilla on se kuuluisa "ketsuppipullo-efekti".

Kolmas erä olikin jo ajoittain varsin hyvää salibandya viininpunaisten taholta. Palloa pelattiin vihdoin ripeästi ylöspäin ja hyökättiin ja puolustettiin koko viisikon voimin. Kolme minuuttia päätöserän jälkeen Neea Moilanen ohjasi Henna Savilammen lujan maasyötön maaliin ja vain minuuttia myöhemmin Savilampi viimeisteli itse viimeisen niitin.

Kaksi pistettä turnauksesta on kohtuullinen suoritus. Selkeästi parempaankin on eväitä, mutta se vaatii työtä niin joukkueelta, yksittäisiltä pelaajilta kuin valmentajiltakin. Tämän ottelun perusteella voitaisiin kuitenkin sanoa, että oikeaan suuntaan oltaisiin menossa.

1 - 027:30Pisteri NinaSavilampi Henna
2 - 033:08Moilanen NeeaSavilampi Henna
3 - 034:23Savilampi HennaDahlman Jonna
07:22Vastustaja2 min
16:15Pekki Petra2 min
40:23Pisteri Nina2 min
Pekki Pauliina: 6 torjuntaa
Rautio Minna: 11 torjuntaa