Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00

Kannatusjäsenyys yksityishenkilöSeuran kannatusjäsenyyys kaudelle 2021-2022. Kannatusjäsenenä tuet seuran toiminnanLue lisää »

Laukaukset:
LoSB        11+19+16=46
Botnia      18+18+15=51

Kommentit ottelusta:

SBS Botnia osoittautui varsin vaikeaksi vastustajaksi jo heti ottelun alkuhetkiltä alkaen. Kuten aiemmissakin turnauksissamme, ongelmat alkavat heti, kun vastustaja tahtoo syystä tai toisesta kävellä ja jäädyttää pelin hidastempoiseksi. Tämä luonnollisesti johtaa siihen, että LoSB:n pitäisi kyetä olemaan se joukkue, joka rakentaa peliä ja pyrkii kiihdyttämään sekä ylläpitämään vauhtia. Tähän ei toistaiseksi pystytä kuin ajoittain.

SBS Botnian rutinoituneet, kokeneet, pelinaiset saivat paikoittain erittäinkin vaarallisia tilanteita luoduksi lohjalaisten päätyyn, vaikkei heillä yhtä vaihtopelaajaa enempää ollutkaan. LoSB-puolustus oli ajoittain varsin paniikinomaisissa tunnelmissa, eikä oikein missään vaiheessa löytänyt sitä kuuluisaa "omaa peliään", saatikka sitten rauhallisuutta ja varmuutta otteisiinsa.

SBS Botnia siirtyi kymmenen minuutin kohdalla 0-1 johtoon, mutta heidän johtolukemansa jäivät vain hetkelliseksi riemuksi, sillä jo ajassa 12.25 Tiia Kaukojärvi laukoi tasoituksen Taru Järvenpään syötöstä. Vajaa minuutti myöhemmin, tänään erittäin pirteästi esiintynyt Neea Moilanen laukoi oikealta laidalta komeasti pallon botniamaalin perukoille. LoSB:n 2-1 johdossa siirryttiin 1. erätauolle.

Toinen erä oli ottelun tasaisin erä, jossa molemmat joukkueet pääsivät laukomaankin lähes yhtä paljon. LoSB-laukaukset suuntautuivat kuitenkin pääasiallisesti päin kenttäpelaajia tai ohi. Puolustuspäässä lohjalaiset selvisivät takaiskuitta pääasiassa maalivahti Pauliina Pekin erinomaisen pelin ansiosta.

Kolmas erä muodostui lopulta melkoiseksi trilleriksi. Heti kolmannen erän alkajaisiksi Heidi Abrahamsson laukoi lohjalaiset turvallisempaan johtoon; 3-1. Seuraavat 8-9 minuuttia olivat tasaista puurtamista puolin ja toisin. Viimeiset, ratkaisevat minuutit olivatkin sitten taas melkoista paniikkia omassa päässä. Kun Botnia vielä sai kavennettua lukemiksi 3-2 pari minuuttia ennen ottelun päätöstä, oli ryhdistäytymisen paikka.

SBS Botnia painosti ottelun viimeiset minuutit kuuden kenttäpelaajan voimin, mutta maalivahti Pauliina Pekki piti LoSB:a pystyssä. Ottelun viimeinen nitrohetki nähtiin noin viisi sekuntia ennen päätösvihellystä, kun vastustajan hyökkääjä pääsi laukomaan käytännössä kohti tyhjää maalia laidalta, mutta lohjalaisten onneksi laukaus suuntautui ohi maalin.

Kaksi pistettä on aina hieno suoritus, sillä sarjan loppuessa kukaan ei enää muistele tapaa, jolla pisteet on saavutettu.

0 - 109:59Jarnfors SirpaKuosmanen Milla
1 - 112:25Kaukojärvi Tiia ( C )Järvenpää Taru
2 - 113:18Moilanen NeeaDahlman Jonna
3 - 132:26Abrahamsson HeidiMoilanen Neea
3 - 242:56Puhakka PirjoPuhakka Kati
14:03Päiviö Jaana2 min
34:37Pisteri Nina2 min
Pekki Pauliina: 22 torjuntaa