26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

1. Erä:

Aiemmin lohjalaisille tuntematon vastustaja aiheutti naisten edustusjoukkueelle ajoittain harmaita hiuksia. LoSB ja Ylhäs taistelivat tasaisen taiston, joka myös varsin oikeutetusti päättyi vähämaalisiin tasalukemiin; 1-1.

Pelillisesti lohjalaiset näkyivät menneen eteenpäin huimin harppauksin kauden alusta ja Masalassa pelatusta viime turnauksesta katsoen. Pallo liikkui ajoittain varsin näppärästi, vaikka parannettavaa toki vielä runsaasti jäikin.

Ottelu sai lohjalaisittain varsin murheellisen alun, kun Ylhäs siirtyi 0-1 johtoon jo kolmen ja puolen minuutin pelin jälkeen, kun Eeva Eteläinen laukoi kaukolaukauksen ja muutoin loistavasti ottelussa esiintynyt LoSB-maalivahti, Pauliina Pekki, nukahti.

Välittömästi Ylhäksen johto-osuman jälkeen, LoSB pääsi kahden minuutin ajaksi pyörittämään ylivoimaa, kun tuomaripari puhalsi vierasjoukkueelle rangaistuksen. Ylivoima pyöri ajoittain melko mallikkaasti, mutta se tärkein - eli maali - jäi uupumaan.

Kello pysähtyi seuraavan kerran aikaan 09.30, kun keskushyökkääjä Henna Savilampi laukoi Ella Roineen syötöstä "putoavan lehden" maalin takanurkkaan oikealta laidalta. Erätauolle siirryttiin siis tasalukemista 1-1.

2. Erä:

Toinen erä osoittautui LoSB:lle hankalaksi ja vastustaja veikin erän laukaukset selkeästi nimiinsä. "Paukun" erinomaiset otteet pitivät lukemat kuitenkin tasoissa. Erä jäi maalittomaksi.

3. Erä:

Päätöserään lähdettiin siis tasatilanteesta. Kolmas erä oli ottelun tasaisin, sillä LoSB sai rivinsä koottua toisen erän sekoilujen jälkeen. Erässä ei sinänsä ollut juurikaan mitään erityisen ihmeellistä ennen viimeistä kahta minuuttia.

Viimeisten minuuttien aikana LoSB pääsi pariinkin otteeseen hätyyttelemään Ylhäs-maalia - tuloksetta. Myös lohjalaisten päädyssä tapahtui, kun noin minuutti ennen ottelun loppua pallo kävi vielä LoSB:n tolpassa. Ottelu kuitenkin päättyi oikeutetusti tasalukemin 1-1.

Erityishuomioita:

Ylhäs pelasi erittäin fyysistä peliä läpi koko ottelun. Fyysisyys ei ollut niinkään sitä salibandyyn kuuluvaa kulmavääntöä ja olkapää olkapäätä vasten pelaamista, vaan esimerkiksi kyynärpää silmäkulmaa vasten pelaamista tai halkojen hakkuuta mailaa jalkoihin käyttäen. Esittipä eräskin vierasjoukkueen pelaaja myös lähes jääkiekkomaisen taklauksen - "avojäänpommin" - selkään hyppäämällä. LoSB saa olla onnellinen, että selvisi näinkin vähillä vammoilla.

0 - 103:25Eteläinen EevaEi syöttäjää
1 - 109:30Savilampi HennaRoine Ella
03:53Leppänen Jaana2 min
Pekki Pauliina: 11 torjuntaa
Lehtonen Tiina: 5 torjuntaa