Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

(0-0,0-0,2-0)

Laukaukset:
LoSB 8+14+13=35
HertKi 3+8+7=18

Sarjakärki Herttoniemen Kisa oli kohdattu kertaalleen kauden aikana aiemmin. Tuolloin LoSB joutui toteamaan HertKi:n paremmakseen lukemin 4-1. Nyt lohjalaiset olivat selvästi valmiimpia kokeneiden herttoniemeläisten haastamiseen.

Avauserä oli erittäin kovatempoista salibandya naisten II-divisioonan peliksi. Peli aaltoili puolelta toiselle ja vaikka LoSB näennäisesti ottelua hallitsikin, todelliset maalipaikat olivat varsin vähissä. Avauserään ei kummallekaan joukkueista osunut tilastomerkintöjä.

Toinen erä oli selkeästi lohjalaisten. Laukaukset 14-8 viininpunaisille ja HertKi-vedot saatiin pidettyä joko kaukolaukauksina tai ne päätyivät maalivahdin hyppysiin. Myös toinen erä pelattin ilman tilastomerkintöjä. Ensimmäisessä ottelussa lähes koko pelin levännyt Tiia Kaukojärvi otettiin pelaavaan kokoonpanoon erän puolivälissä.

Kolmas erä olikin sitten jo varsin värikäs, tunteetkin olivat ajoittain hieman pinnassa muutamilla pelaajilla. Tapahtumia jouduttiin kuitenkin odottelemaan erän loppuvaiheille.

Ajassa 38.26 tuomarit puhalsivat vierasjoukkueelle kahden minuutin rangaistuksen. LoSB-ylivoima ehti jauhamaan hieman yli minuutin, kunnes ratkaisijan viitan harteilleen otti Tiia Kaukojärvi, joka sijoitti pallon sinne kuuluisaan ylämummoon Henna Savilammen syötöstä. Lopullisen niitin HertKi:n arkkuun iski jälleen Kaukojärvi, tällä kertaa Riikka Salmen syötöstä.

Kokonaisuutena, ottelu Herttoniemen Kisaa vastaan oli toistaiseksi parasta peliä lohjalaisilta koko kauden 05-06 aikana. Tiukan taistelun ja tasaväkisen väännön jälkeen tuntuu aina yhtä upealta ottaa voitto, etenkin, kun se tulee sarjakärjen kustannuksella revanssihengessä.

1 - 0 (yliv.)39:35Kaukojärvi Tiia ( C )Savilampi Henna
2 - 042:30Kaukojärvi Tiia ( C )Salmi Riikka
38:26Viik Marjaana2 min
44:20Savilampi Henna2 min
Pekki Pauliina: 5 torjuntaa
Stenbacka Annuliina: 11 torjuntaa