Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00

Yrityskausikortti miehet edustusMiesten edustusjoukkueen kausikortti kaudelle 2021-2022 yrityksen nimiin. KorttiLue lisää »

Laukaukset:   LoSB    10+8+13=31
                    FLOB    9+12+14=35

Torjunnat:     LoSB (Pauliina Pekki) 2+5+1=8
                    FLOB 1+2+3=6

Naisten ja FLOB:n välinen toinen kohtaaminen päättyi lohjalaisten tappioon selvin lukemin 5-1. Ensimmäinen kohtaaminen oli päättynyt LoSB:n voittoon 3-1. Tällä kertaa ei ottelu jättänyt mitään seliteltävää - FLOB pelasi selkeästi paremmin ja ansaitsi voittonsa.

FLOB hallitsi kentän jokaista osa-aluetta. Joukkue liikutti palloa hyvin, palloton peli kulki mallikkaasti, voitti lähes jokaisen kulmaväännön sekä juoksupallon. Joukkue pelasi erittäin fyysisesti, mutta täysin sääntöjen puitteissa. FLOB tarjosi todella oppikirjamaisen opetuksen viininpunaisille siitä, miten salibandya voidaan pelata samanaikaisesti sekä fyysisesti kovaa että täysin oikein.

1. erä: Avauserä oli melkoista tunnustelua puolin ja toisin. FLOB loi vaarallisemmat paikat, mutta onnistui tässä erässä vain kertaalleen lohjalaisten merkkausvirheen vuoksi; 1-0 avauserän jälkeen.

2. erä: FLOB jatkoi toisessa erässä siitä, mihin se 1. erässä jäi. Otaniemen joukkue siirtyi vajaan kolmen pelatun minuutin jälkeen jo 3-0 johtoon. LoSB kavensi lukemiksi 3-1 ajassa 22.00, kun Saila Roine laukoi Taru Järvenpään reboundin verkon perukoille. LoSB oli jo päästä peliin mukaan, kunnes FLOB jälleen erän viimeisellä minuutilla onnistui samassa erässä kolmannen kerran, kun LoSB-puolustus sekoili vapaalyöntitilanteessa ja FLOB niittasi lukemiksi 4-1.

3. erä: Päätöserä oli kohtuullisen tasaista vääntöä. FLOB pelasi huomattavasti passiivisemmin käyttäen neljän pelaajan alakertaa ja jättäen yhden laitahyökkääjän ylös kyttäämään. LoSB pääsi peliin mukaan siirryttyään FLOB:n 5-1 -maalin jälkeen 2-2-1 karvaukseen. Neljällä pelaajalla karvaaminen toi useita tärkeitä pallonriistoja, mutta palloa ei vain saatu toimitettua oikeaan osoitteeseen.

FLOB korjasi potin ottelusta selvin luvuin - ansaitusti.

1 - 002:35Toivonen PäiviIlmolahti Saana
2 - 016:31Leinonen SusannaMustonen Maria
3 - 017:56Kokko SiniRantanen Anne
3 - 122:00Roine SailaJärvenpää Taru
4 - 129:24Ilmolahti SaanaGranvik Malin
5 - 133:29Peltomäki MariLouhenperä Helka
Pekki Pauliina: 8 torjuntaa
Vastustaja: 6 torjuntaa