26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

Rangers                  1+1+2=4

Naisten turnauspäivän jälkimmäinen ottelu tuotti lohjalaisittain katsottuna toivotun lopputuloksen. Ensimmäisen ottelun selkeä tappio kääntyi puhtaaksi 3-0 voitoksi ja mikä hienointa, vastassa oli sarjakärki Kirkkonummi Rangers. Voiton takuunaisina häärivät ykkösketju: Kaukojärvi-Savilampi-S.Roine sekä huomattavasti otteitaan jälkimmäiseen peliin parantanut Pauliina Pekki, jota nollapelin saalistaminen työllisti miltei parinkymmenen torjunnan verran.

1. erä: Joukkueen peli oli yhä avausottelun jäljiltä vaikeaa. Puolustuspään merkkausvirheet ja ajoittain kaoottisetkin tunnelmat hoidettiin kuitenkin loistavalla asenteella ja taistelutahdolla. LoSB:lla on kasassa nuori joukkue, jolle toisinaan sattuu selkeitäkin virheitä ja nukahduksia, mutta myös äärimmäisen hyvällä asenteella pelaava, taisteleva joukkue! Avauserä oli maaliton, Rangers hallitsi kohtuullisen selkeästi, muttei osunut tolppien sisäpuolelle.

2. erä: Viininpunaiset aloittivat erän yhden pelaajan alivoimalla, kun Heidi Abrahamsson sai avauserän loppuun rangaistuksen.  Alivoima hoidettiin tyylikkäästi puolustuksen ja maalivahdin yhteistyöllä. LoSB siirtyi 1-0 johtoon ajassa 17.27, kun Saila Roine laukoi pallon ohi Rangers-maalivahdin suoraan Henna Savilammen poikittaissyötöstä. Kuten jo niin useasti on tullut todettua, laukauksen ei noin läheltä poikittaissyötöstä tarvitse aina olla maailman kovin, kunhan suunta on oikea. LoSB erätauolle johdossa 1-0, Rangers hallitsi pallollista peliä edelleen.

3. erä: Rangersilla alkoi jalka vähitellen painaa. Vaikka LoSB:lla ei pelaajia montaa vierasjoukkuetta enempää ollutkaan, se pääsi paremmin mukaan peliin vastustajien vauhdin hidastumisen myötä. Peli päätöserässä oli kokolailla tasaista aina erän puolivälin tienoille saakka, jolloin LoSB vetäisi nopeassa tahdissa kolmen maalin etumatkan.

Ajassa 36.15 Tiia Kaukojärvi laukoi pallon vastustamattomasti takakulmaan jälleen keskushyökkääjä Savilammen syötöstä; 2-0. Minuuttia myöhemmin Saila Roine viimeisteli ottelun toisen maalinsa ja päätöslukemiksi LoSB 3-0 Rangers.

Loppuyhteenvetona turnauksesta voitaisiin todeta, että kaksi pistettä on kohtuullinen suoritus. Hyvää pisteissä on se, että voitto otettiin siitä "tärkeämmästä ottelusta". Pelissä on kuitenkin yhä hurjasti parannettavaa. Pallollinen peli ontui paikoitellen jälleen todella pahasti, vaikka tässäkin yksittäisiä valonpilkahduksia toki näkyi. Fyysisyyttä joukkue kaipaisi kuitenkin kaikkein eniten lisää. Niin kauan, kuin valtaosa juoksupalloista, laitakahinoista tai 1-1- tilanteista hävitään, joukkue saa tehdä täyden päivätyön kerta toisensa jälkeen pisteidensä eteen.

1 - 017:27Roine SailaSavilampi Henna
2 - 036:15Kaukojärvi Tiia ( C )Savilampi Henna
3 - 037:28Roine SailaEi syöttäjää
15:00Abrahamsson Heidi2 min
Pekki Pauliina: 19 torjuntaa
Vastustaja: 4 torjuntaa