26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

FB Falcons            2+4+6=12

Perinteisti vaikeassa turnauksen avausottelussa LoSB sai vastaansa FB Falconsin. Edellinen kohtaaminen päättyi Falconsin 5-4 voittoon Masalassa.

Avauserä lähti etenemään Falconsin tahdissa, ainakin laukausten valossa. Huippuvaarallisia paikkoja Falcons ei saanut, sillä viininpunaisten puolustus onnistui pitämään valtaosan laukauksista peitossa tai vaarattomina kaukolaukauksina. Maalissa Jenni Sassi sai silti tehdä täyden päivätyön keräten avauserästä jo kahdeksan torjuntaa. Näennäisestä Falcons-painostuksesta huolimatta, LoSB vei erän nimiinsä Tiia Kaukojärven maalilla.

Toinen erä noudatti jotakuinkin samaa kaavaa ensimmäisen erän kanssa. LoSB tosin pääsi hieman paremmin mukaan varsinaiseen peliin. Puolustus toimi hienosti ja Falcons joutui jälleen kerran hakkaamaan päätään LoSB:n seinään. Erän puolivälissä tutkapari Kaukojärvi-Pisteri löysi toisensa ja siirsi lukemat lohjalaisten johtoon; 2-0. Näistä lukemista erätauolle.

Kolmannessa erässä Falconsin askel alkoi vähitellen hiipua ja LoSB pääsi niskan päälle muutenkin kuin tulostaululla. Päätöserän alkajaisiksi Nina Pisteri vei LoSB:n jo 3-0 johtoon jälleen kerran Kaukojärven syötöstä. Maali oli tyypillistä Pisteriä, läheltä maalia ja ylös - kuten legendaarinen kiekkoilija Jari Kurrikin on monesti tv-katsojia opastanut.

Ajassa 42.26 syntyi ottelun ylivoimaisesti komein maali, kun keskushyökkääjä Henna Savilampi löysi Kaukojärven maalin takatolpalta. Kaukojärvi päätti lujan maasyötön tyhjään maaliin. 4-0 jäi ottelun lopputulokseksi.

1 - 004:34Kaukojärvi Tiia ( C )Ei syöttäjää
2 - 022:26Pisteri NinaKaukojärvi Tiia ( C )
3 - 033:03Pisteri NinaKaukojärvi Tiia ( C )
4 - 042:26Kaukojärvi Tiia ( C )Savilampi Henna
09:25Roine Ella2 min
Sassi Jenni : 0 torjuntaa
Heimonen Johanna: 12 torjuntaa