26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

Ylhäs                   2+2+3=7

Hienon avausottelun jälkeen valmistautuminen seuraavaan otteluun näytti jäävän hieman vaillinnaiseksi. Ottelujen välissä aikaa oli vain tunti, joten aikaa palautumiselle ei juuri jäänyt. Huomionarvoista on kuitenkin se, että ensimmäistä kertaa tällä kaudella, joukkue toimi joukkueena myös kentän ulkopuolella. Ottelujen välinen aika vietettiin tiiviisti yhdessä.

Ylhäs lähti otteluun jotenkin varovaisesti. LoSB oli avauserän ensimmäisen viiden ja puolen minuutin aikana täysin ylivoimainen. Erityisesti ylivoima näkyi Ylhäksen rangaistusalueen sisäpuolella.

LoSB meni 0-1 johtoon ajassa 4.16, kun Meri Vahtera laukoi tarkasti pallon verkon perukoille. Reilu minuuttia myöhemmin Nina Pisteri vei lohjalaiset 0-2 johtoon ja 12 sekuntia tästä osumasta alkoi Riikka Salmi- show ja lukemat jäivät avauserän jäljiltä numeroihin 0-3. Ylhäs otti aikalisän LoSB:n kolmannen maalin jälkeen ja löysi jostain sen puuttuneen vaihteen.

Toinen erä oli laukausten valossa täysin Ylhäksen hallinnassa. Todella vaarallisia maalipaikkoja vastustajilla ei kuitenkaan ollut kovin montaa, kun lohjalaiset onnistuivat varjelemaan oman maalin edustansa melko tehokkaasti. Myös alivoimalla erän alkajaisiksi.

Laitahyökkääjä Riikka Salmi vei LoSB:n jo 0-4 johtoon ajassa 21.29, kun hän siirsi Jonna Dahlmanin laukauksen reboundin verkkoon. Erän päätteeksi Salmi viimeisteli hattutemppunsa vastaavalla tavalla Neea Moilasen laukauksen jälkeen. Kolme reboundia, kolme maalia, max. kolmen metrin etäisyydeltä. Juuri näitä maaleja LoSB on kaivannut koko kauden!

Kolmas erä alkoi edellistä vastaavalla tavalla, LoSB:n alivoimalla. Alivoima kestettiin kuitenkin jälleen upeasti joukkueena taistellen. Ylhäksen selkäranka alkoi katkeilla ajassa 41.45, kun viininpunaiset menivät jo 0-6 johtoon Tiia Kaukojärven maalilla - tyhjiin takatolpalta Henna Savilammen syötöstä. Kaukojärvi viimeisteli myös ottelun viimeisen maalin ja LoSB korjasi kaksi pistettä ottelusta ja täydet neljä pistettä koko turnauksesta.

Huomionarvoista turnauksessa olivat seuraavat seikat:
  • Joukkue esiintyi joukkueena ja myös näytti siltä
  • Puolustus toimi valtaosan aikaa erinomaisesti
  • Pallo liikkui pääosin maata pitkin, eikä "roiskimiseen" syyllistytty
  • Puolustajat olivat aktiivisia myös hyökkäyspäässä ja joukkue hyödynsi heitä parhaiten koko kauden aikana.
  • Maalineduspelaaminen molemmissa päissä oli ylivoimaisesti parasta LoSB:a koko kauden 05-06 aikana.
0 - 104:16Vahtera MeriPisteri Nina
0 - 205:26Pisteri NinaVahtera Meri
0 - 305:38Salmi RiikkaPekki Petra
0 - 421:29Salmi RiikkaDahlman Jonna
0 - 529:57Salmi RiikkaMoilanen Neea
0 - 641:45Kaukojärvi Tiia ( C )Savilampi Henna
0 - 743:14Kaukojärvi Tiia ( C )Dahlman Jonna
16:05Savilampi Henna2 min