26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

FLOB                    3+5+2=10

Naisten joukkue joutui nöyrtymään Otaniemen opiskelijoiden joukkueelle, FLOB:lle kotiturnauksensa jälkimmäisessä ottelussa lukemin 0-2. Tappio oli karvas, mutta opettavainen. Päätä emme aio jäädä roikuttamaan, sillä kaikki on jatkopaikkaa ajatellen yhä omissa käsissämme. Kun jokaisella joukkueella on jäljellä vielä viisi ottelua (viimeisessä turnauksessa pelataan kolme ottelua), LoSB on sarjassa kolmantena. Sarjakärki Rangersiin eroa on kaksi pistettä ja toiseksi nousseen FLOB:n kanssa ollaan tasapisteissä.

LoSB ja FLOB tarjoilivat turnauksen vähämaalisimman, mutta kenties tasokkaimman ja vauhdikkaimman ottelun. Ottelun, jonka molemmat joukkueet todella tahtoivat voittaa.

Ottelu FLOB:a vastaan osoittautui juuri sellaiseksi kuin ennalta osattiin odottaa. FLOB pyrki hyödyntämään parhaita aseitaan: fyysisyyttä ja vauhtia - onnistuen tässä ajoittain selvästi lohjalaisia paremmin. Oikeastaan ottelun voidaan todeta ratkenneen FLOB:n eduksi nimenomaan fyysisen paremmuuden ansiosta. Kun tähän yhdistää vielä tasapuolisen, mutta sallivan tuomarilinjan, LoSB joutui toteamaan FLOB:n hallitsevan fyysisen pelaamisen, vauhdin ylläpidon ja kulmaväännöt.

Avauserä oli tasaista vääntöä, jonka FLOB vei nimiinsä laukausten valossa. Molemmilla joukkueilla oli jonkin verran paikkoja, mutta tulostaulu säilyi avauserän muuttumattomana. Erätauolle siis 0-0 lukemista.

Toinen erä oli laukausten valossa pitkälti lohjalaisten hallintaa, mutta se tärkein - maali - jäi puuttumaan. Parhaat tilanteet viininpunaisten näkökulmasta saatiin aikaiseksi ylivoimalla, jota LoSB pääsi jauhamaan kahden minuutin ajan erän puolivälin tienoilla. Kolmisen minuuttia ennen toisen erän päätöstä FLOB sai pallon puolenkentän tienoilla, josta Mari Peltomäki otti muutaman askeleen kohti Jenni Sassin vartioimaa maalia ja laukoi unelmalaukauksen oikeaan ylänurkkaan, aivan yläriman alle. Upea laukaus, joutuivat kotijoukkueenkin pelaajat ja valmentajat toteamaan. Erätauolle siis FLOB:n 0-1 johdossa.

Kolmanteen erään tehtiin muutamia ketjumuutoksia ja tiivistettiin kokoonpanoa hieman. Tämä ei kuitenkaan tuonut toivottua tulosta, sillä välittömästi kolmannen erän alkajaisiksi sattui lohjalaisille musta hetki, kun maalin edustalta huolimattomasti ja liian hiljaa purettu pallo päätyi suoraan FLOB-hyökkääjän lapaan, joka laukoi pallon varmasti maaliin ja viimeisteli päätöslukemiksi 0-2. Ottelun lopussa LoSB taisteli vielä miltei kaksi minuuttia ilman maalivahtia hakien kiivaasti kavennusta ja tasoitusta, mutta maalit jäivät tällä kertaa syntymättä ja kaksi pistettä matkasi Otaniemeen.
0 - 127:53Peltomäki MariLouhenperä Helka
0 - 230:38Kokko SiniEi syöttäjää
04:14Järvenpää Taru2 min
19:11Granvik Malin2 min
Sassi Jenni : 11 torjuntaa
Halonen Raisa: 10 torjuntaa