Pelatut ottelut

26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Verkkokauppa

Kannatusjäsenyys yksityishenkilöSeuran kannatusjäsenyyys kaudelle 2021-2022. Kannatusjäsenenä tuet seuran toiminnanLue lisää »

Rangers - Naiset (0 - 1)

Aika: 25.2.2006 10.00
Paikka: Masalan Blue1-halli, Kirkkonummi
Sarja: 2.divisioona


(0-0,0-0,0-1)
 
Laukaukset:
LoSB 9+14+11=34
Rangers 14+17+17=48
 
Torjunnat:
LoSB/ Jenni Sassi 4+1+5=10
Rangers 3+4+1=8
 
Alkuasetelmat:
Kauden toiseksi viimeiseen turnaukseen lähdettiin tilanteesta, jossa Rangers johti lohkoa neljällä pisteellä ennen kirkkonummelaisia vanavedessä seuraavia FLOB:a ja LoSB:a. Rangers oli kohdattu kahdesti aiemminkin tällä kaudella. Molemmat olivat voittaneet toisensa kertaalleen. Mikäli LoSB tahtoisi säilyttää jatkopaikan omissa käsissään, sen tulisi voittaa Rangers vähintään kahdella maalilla sekä kaataa toisessa ottelussa Team Oilers.

Flunssa-aalto oli vaivannut joukkuetta jo useamman viikon ajan. Masalaan päästiin vain kahden kentällisen voimin. Poissa olivat: Vilppula, Kaukojärvi, Järvenpää, Moilanen, Salmi, Pekki ja Eskola.
 
Ketjuiksi muodostuivat:
Pisteri - Savilampi - S.Roine
Dahlman - Ilves
Putkonen - Vahtera - Saarinen
Abrahamsson - E.Roine
 
Otteluraportti:
Aamun ensimmäinen ottelu osoittautui molemmille joukkueille melko vaikeaksi. Unelias ote näkyi molempien joukkueiden esityksissä, eikä turnauksen avausottelu tarjoillutkaan mitään salibandyn riemujuhlaa vähälukuiselle katsojajoukolle.

Kaksi ensimmäistä erää tahkottiin "saksalaista" nolla-nollaa. Rangers oli pallollisena vahvempi, mutta LoSB onnistui pitämään pallon maaliviivansa paremmalla puolella.

Kolmas erä tarjosi ottelun ainoan maalin, kun lohjalaisten kuparisen rikkoi Henna Savilampi Jonna Dahlmanin syötöstä. Rangers-maalilla oli ruuhkaa omien ja vieraiden jalkojen sekä mailojen muodossa ja Savilampi nosti korkean roikkupallon maalille, joka jollain käsittämättömällä tavalla pomppasi ruuhkasta maaliin. Tyylipisteitä ei toki maaleista jaeta - LoSB voittoon sarjakärjestä 0-1 ja arvokkaat kaksi pistettä Lohjalle.

Kuten laukaukset kertovat, Rangers oli ottelussa se hallitsevampi osapuoli, mutta vanhan urheilukliseen mukaan, enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa. Näin tällä kertaa.

Vaikka ottelu ei sinänsä mitään erityistä iloittavaa tarjonnut, LoSB voi olla tyytyväinen puolustupeliinsä, maalivahti Jenni Sassiin sekä joukkueen taistelevaan yleisilmeeseen, jolla tämäkin ottelu viininpunaisille ratkesi.
 
-Tommi
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 135:55Savilampi HennaDahlman Jonna
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
28:07Mäki-Moijala Kati2 min
Torjunnat:
Sassi Jenni : 10 torjuntaa
Mäki-Moijala Anne: 8 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Ilves Saija
Puolustaja
6Dahlman Jonna
Puolustaja
7Pisteri Nina
Hyökkääjä
10Vahtera Meri
Puolustaja
14Roine Ella
Hyökkääjä
15Putkonen Jaana
Hyökkääjä
16Abrahamsson Heidi
Hyökkääjä
21Saarinen Jasmin
Puolustaja
24Roine Saila
Hyökkääjä
25Savilampi Henna
Hyökkääjä
30Sassi Jenni
Maalivahti
-Fäldt Tommi
Valmentaja
-Seppälä Anssi
Valmentaja