Kannatusjäsenyys yksityishenkilöSeuran kannatusjäsenyyys kaudelle 2021-2022. Kannatusjäsenenä tuet seuran toiminnanLue lisää »

LoSB            14+15+11=40

FB Falcons                6+4+1=11
LoSB/ Pauliina Pekki    8+6+2=16

Ennakkoasetelmat:

Viimeisen turnauksen keskimmäinen ottelu kolmesta. Hetkeä aikaisemmin FLOB oli hävinnyt Rangersille, joten voitolla Falconsista LoSB nousisi vain pisteen päähän jatkosarjapaikasta ennen viimeistä ottelua. Tappio tietäisi jatkosarjan ulkopuolelle jäämistä. Ensimmäisessä ottelussa nilkkansa loukannut Riikka Salmi liittyi takaisin kokoonpanoon nilkkatuen turvin.

Otteluraportti:

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Falcons karvasi kohtuullisen korkealta kahdella pelaajalla, muttei saanut merkittävää harmia aikaiseksi lohjalaisten avauspeliin. Valtaosa molempiin päätyihin tapahtuneista hyökkäyksistä oli vastahyökkäyksiä pallonmenetysten seurauksena.

FB Falcons siirtyi johtoon ajassa 8.57 lohjalaispuolustuksen sekoillessa oman pään pelaamisessaan. Kun puolustajat pelaavat kaksinkamppailu- ja irtopallotilanteen löysästi ja maalivahti hieman epäröi tilanteessa, pääsee vastustaja napauttamaan pallon rangaistusalueen rajalta maaliin. LoSB sisuuntui tappioasemastaan ja vyörytti hyökkäyksiään toiseen päätyyn ollen kuitenkin tehoton aina erän viimeiselle minuutille saakka, jolloin Tiia Kaukojärvi tasoitti ottelun komean kuvion ja Meri Vahteran kauniin syötön jälkeen. Erätauolle tasalukemista 1-1.

Toinen erä oli - jos mahdollista - vielä ensimmäistäkin erää tasaisempi, mutta lohjalaisten kannalta se tärkein, eli maali, jäi puuttumaan. Falcons siirtyi 2-1 -johtoon ajassa 27.03, kun LoSB:n puolustajille tapahtui harhasyöttö keskialueella. Falcons karkasi 2-1 -hyökkäykseen ja viimeisteli varmasti pallon verkon perukoille.

Kauden mahdollisesti viimeiseen merkitykselliseen kolmanteen erään lähdettiin yhden maalin tappioasemasta. LoSB oli päättänyt ottelun voittaa ja taistelutahto joukkueen sisällä oli kova. Erätauolla sovittiin, että lähdetään kovalla sykkeellä kolmanteen erään ja pyritään kuromaan ero kiinni välittömästi.

Erän alku olikin lohjalaisittain erittäin lupaava, sillä Tiia Kaukojärvi karkasi keskialoituksen jälkeen puolittain läpiajoon, "kahvitti" maalivahdin ja tasoitti ottelun 2-2:een. Toivo eli LoSB-leirissä yhä.

Erän kokonaiskuva oli siinä, että LoSB pyöritti ja hallitsi peliä, mutta tasoitusosuman jälkeen maalihanat ehtyivät. Tilanteita oli, mutta laukauksen toisensa jälkeen suuntautuivat yli ja/tai ohi. Kuusi minuuttia tasoitusmaalin jälkeen LoSB:n maalivahdille, Pauliina Pekille, sattui hetkellinen nukahdus, josta vastustaja pääsi rokottamaan lukemat 3-2. Tämä ei kuitenkaan lannistanut viininpunaisia, sillä kymmenessä minuutissa on aikaisemminkin tehty ihmeitä.

LoSB taisteli, muttei onnistunut viimeistelemään paikoista maalia. Ajassa 43.12 saatiin puoleen kenttään vapaalyönti. Aikalisä, maalivahti pois ja kuusi "kuuminta" pelaajaa kentälle tasoitusta hakemaan. Kuudesta kenttäpelaajasta huolimatta LoSB alun vyörytyksen jälkeen joutui tyytymään tilanteeseen ja toteamaan lopulta Falconsin paremmakseen luvuin 3-2.

Tappio oli katkera ainakin valmennuksen näkökulmasta, sillä LoSB oli ottelussa selvästi hallitsevampi osapuoli. Huolellisemmalla pelillä tämä ottelu olisi ollut potentiaalinen yhden maalin (1-2) voitto LoSB-leirille. Tällä kertaa näin ei kuitenkaan suotu tapahtuvan ja viimeinen ottelu jäisi merkityksettömäksi, sillä jatkosarjapaikka karkasi ulottumattomiin tappion myötä. Hattua on silti tytöille nostettava, sillä jokainen tsemppasi ja taisteli viimeiseen naiseen! Tällä kertaa yritystä ei kuitenkaan palkittu.

Ketään yksittäistä pelaajaa ei tappiosta voi syyttää ja sormella osoittaa. Joukkueena voitetaan ja joukkueena kaadutaan, saappaat tiukasti jalassa.
1 - 008:57Peltoniemi SannaWeckström Paula
1 - 114:28Kaukojärvi Tiia ( C )Vahtera Meri
2 - 127:03Kauppinen TuuliLatvala Piia
2 - 230:06Kaukojärvi Tiia ( C )Pisteri Nina
3 - 236:02Latvala PiiaAndelin Mia
09:52Hammarén Anu2 min
20:44Dahlman Jonna2 min
Pekki Pauliina: 16 torjuntaa