Pelatut ottelut

26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Verkkokauppa

Yrityskausikortti miehet edustusMiesten edustusjoukkueen kausikortti kaudelle 2021-2022 yrityksen nimiin. KorttiLue lisää »

Salba, Rauma - Naiset (0 - 4)

Aika: 30.9.2007 15.00
Paikka: Turkuhalli
Sarja: YleX-Cup


YleX-Cupin 2.kierroksen jatkoonmenijät olivat Turun turnauksen osalta jo selvät ennen viimeistä kierrosta. TPS ja Koo-Vee olivat menossa jatkoon, LoSB ja Salba laulukuoroon. Jäljellä olivat finaali ja jumbofinaali.
 
Salba on LoSB:lle tuttu vastus. Joukkueet kohtasivat viime vuonna karsintasarjassa, tänä vuonna Tuhannen Taalan Turnauksessa ja nyt Cupissa. Lisäksi joukkueet pelaavat samassa lohkossa tulevalla 1.divisioonakaudella.
 
Olosuhteet hengenvaaralliset 
 
Itse ottelua suuremmaksi kysymysmerkiksi nousi Turkuhallin jäinen, märkä alusta, joka suoraan sanottuna oli hengenvaarallinen. Molempien joukkueiden pyynnöstä huolimatta, ottelu määrättiin pelattavaksi kostealla alustalla. Tämä johti siihen, että ensin alkulämmittelyssä molempien joukkueiden pelaajat olivat useampaan otteeseen rähmällään ja ottelussa, kun vauhti kasvoi, nähtiin jo sitten loukkaantumisiakin.
 
"Törkeää toimintaa turkulaisilta. Naisten joukkueiden pelaajia käytännössä käytettiin koekaneina alustan osalta. Ensin me ja Salba. Sitten TPS ja Koo-Vee. Paineet miesten Salibandyliigan tv-ottelusta (pelattiin naisten pelien jälkeen) olivat varmasti liikaa. Kenttäolosuhteet olivat täysin kelvottomat, vaikka puitteet muuten olivatkin viimeisen päälle. Järjestäjien olisi syytä katsoa peiliin.
 
Mikäli liitto ja Salibandyliiga eivät tee minkäänlaisia toimenpiteitä, Turkuhallissa tullaan näkemään lisää loukkaantumisia tällä kaudella. Sakkojen paikka ja halli pelikieltoon salibandyn, koripallon yms. osalta.", Fäldt kommentoi.
 
Pelitapahtumia 
 
Ottelu oli lohjalaisten hallintaa. Jo muutaman vaihdon jälkeen oli selvää, mikä ottelun suunta olisi. LoSB vie ja Salba taistelee. Ajassa 2.55 Tiia Kaukojärvi laukoi LoSB:n 0-1 johtoon kapteeni Taru Mäkelän syötöstä.
 
Kymmenkunta minuuttia myöhemmin Meri Vahtera syötti Mäkelälle pallon oikeaan laitaan. Mäkelä kanttaa keskelle ja laukoo Tarulle tyypillisen maalin, LoSB johtoon 0-2.
 
Toisen erän alussa LoSB siirtyi jo 0-3 johtoon Jonna Dahlmanin maalilla. Viimeisessä erässä Meri Vahtera loukkaantui kaaduttuaan laidan vieressä pahannäköisesti. Loukkaantumisesta sisuuntunut LoSB saalisti vielä yhden maalin, kun Ella Roine ja Riikka Salmi survoivat pallon maalin edestä väkisin verkon perukoille.
 
Loppukommentit
 
"Puolustaminen löystyi vauhdin ja vastustajan tason putoamisen myötä. Kun meistä tulikin peliätekevä joukkue, se vaikuttaa oleellisesti meidän pelaamiseemme. Tiedämme ainakin mitä lähteä treenaamaan."
 
"Vastustaja oli sen verran väsynyt, ettei tästä meinannut tulla peliä lainkaan. Kun toimitsijoilla vielä päälle oli jatkuvia ongelmia kellon kanssa ja kenttä oli jäässä, ei tästä kyllä salibandypeliä saatu aikaiseksi millään."
 
"Salban valmentajien kanssa keskusteltiin pelin jälkeen, ettei tällaisella kentällä pitäisi kenenkään joutua pelaamaan. Loukkaantumisia tapahtui useita, joista onneksi vain yksi pahempi. Kaiken kertoo se, että Salban valmentaja reväytti nivusensa liukastuttuaan vaihtoaitiossa". 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 102:55Kaukojärvi Tiia ( C )Mäkelä Taru
0 - 213:20Mäkelä TaruVahtera Meri
0 - 318:59Dahlman JonnaKaukojärvi Tiia ( C )
0 - 444:12Roine EllaSalmi Riikka
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Pekki Pauliina: 0 torjuntaa
Koskinen Mira: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
4Ilves Saija
Puolustaja
6Dahlman Jonna
Puolustaja
7Pisteri Nina
Hyökkääjä
9Kaukojärvi Tiia ( C )
Hyökkääjä
10Vahtera Meri
Puolustaja
12Sutinen Tea
Hyökkääjä
14Roine Ella
Hyökkääjä
15Mäkelä Taru
Hyökkääjä
21Saarinen Jasmin
Puolustaja
23Westerlund Jenni
Hyökkääjä
24Roine Saila
Hyökkääjä
25Raittinen Heidi
Hyökkääjä
27Kilpiäinen Mira "A"
Hyökkääjä
32Moilanen Neea
Puolustaja
34Pekki Pauliina
Maalivahti
45Salmi Riikka
Hyökkääjä
-Fäldt Tommi
Valmentaja
-Honkanen Mikko
Valmentaja
-Seppälä Anssi
Valmentaja