Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

Ilves-Leppänen

2.Saarni-Roine-T.Mäkelä

Eskola-Moilanen

3.S.Mäkelä-Kilpeläinen-Kaukojärvi

Ottelu lähti kotijoukkueen osalta hienosti käyntiin, ajassa 0.44 Taru Mäkelää rikottiin maalintekotilanteessa jäähyn sekä rankkarin arvoisesti. Rankkaria asettui ampumaan viininpunaisten pörssikärki Tiia Kaukojärvi joka siirsi hallitusti pallon etukulmaan ohi Nokian veräjänvartijan Sonja Mäkisen. Viininpunaisten maalin jälkeen vierailijat ottivat hienoisen hallinnan pelistä, osittain johtuen meidän matalasta karvauksesta. Ajassa 6.44 Nokialla sisäänlyönti puolen kentän tienoilta, lohjalaisten merkkauspeli ontui täysin ja Heli Kalliomäki toi Nokian tasoihin hyvästä maskista mutta kaukaa tulleella laukauksella. Nokian puolustajat saivat seisoskella aivan omassa rauhassa antamassa vaparia, punaisten merkkaavat pelaajat tekivät vaan maskia omalle maalivahdille.

Kun pelikello on juuri pyörähtänyt ensimmäisen erän toiselle puoliskolle niin LoSB iskee kesken Nokian painostuksen. Nopea avaus kärjessä viilettävälle Ella Roineelle joka jatkaa tontilla päivystävälle Maria Saarnille. "Pippurilta" veivit ja epäonnistunut laukaus, ei lähellekään kohti maalia mutta suoraan toiseen aaltoon kapteeni Taru Mäkelän lapaan joka ohjaa hallitusti rystyllä tyhjiin. Erän loppupuolisko Nokian näennäistä hallintaa mutta lisämaalit jäävät tekemättä ja näin ollen tauolle tilanteessa 2-1. Puolustaja Neea Moilasen viikolla loukkaama häntäluu ei kestänyt pelaamista kuin reilut 10 minuuttia joten Tiia Kaukojärvi pudotettiin rakastamalleen paikalleen pakittamaan. Kun reservissä ei ollut ketään laittaa tilalle niin oikeassa laidassa painelivat kahdestaan kippari Mäkelä sekä "Helmut" Helvelahti pelin loppuun asti.

Tauolla koppiin jätettiin viimeinenkin kunnioitus vastustajaa kohtaan, viimeistään tässä vaiheessa kaikille valkeni että samaa puuroa se kaverikin syö. Erän alkuun kotijoukkue ei pystynyt esittämään mitään ihmeellistä ja näin Nokia tuleekin tasoihin ajassa 25.43 varsin mielenkiintoisella osumalla. Vastustajan laukaus kimpoaa punaisten maalin katolle josta oma puolustaja lyö sen takaisin peliin ja suoraan oman maalin eteen. Puolet kentällä olleista pelaajista talkoisiin ja pallo lopulta melkoisen flipperin jälkeen LoSBin maaliin. Ei näin. Tuomarit yltyivät ihmetekoihin ja taikoivat maaliin myös syöttäjän, allekirjoittanut kovin protestoi tilannetta mökiksi mutta ei auttanut. Pallo keskelle ja uutta wormia koukkuun. Tasoituksen jälkeen kotijoukkueen pallollinen peli parani ja ajoittain kentällä nähtiin hienojakin hyökkäyskuvioita. Hieman yli erän puolenvälin kotijoukkue iskee, hyvä pyöritys Nokian päässä ja pallo viivaan Saija Ilvekselle. Tällä kertaa ei nähty leijalämäriä vaan tulinen maanuoliainen joka vieri vastustajan maalin alanurkkaan erittäin hienon maskipelaamisen ansiosta. Taas nähtiin että aina kannattaa kokeilla kun on riittävästi ruuhkaa maalilla. Heti kotijoukkueen maalin jälkeen Mari Eskola poikkarista boksiin ja päästiin treenaamaan alivoimapelaamista. Vastustaja sai luotua muutaman puolikkaan paikan maalin edustalle mutta mitään kovin vaarallista ei nähty kotijoukkueen aktiivisen salmiakin ansiosta. Loppuerä pelailua ja tauolle edelleen kotijoukkueen maalin johdossa, nyt tilanteen ollessa 3-2.

Kolmanteen lähdettiin siis johtoasemasta joka kuitenkin menetettiin viiden minuutin pelin jälkeen, LoSB hyökkääjä lähtee nostamaan hyökkäystä, pallonmenetys keskiympyrässä ja samalla kun vaihto on kesken niin vastustajan hyökkääjä saa purjehtia yksin kohti maalia. Vaihdosta ehtii viininpunainen pakki hätiin jonka mailasta laukaus kimpoaa komeana roikkuna yli vastaan tulleen Jenni Sassin. Näin vastustaja päästettiin taas peliin mukaan puoli-ilmaiseksi. Nokia saa maalista virtaa ja vyöryttää hyökkäyksiä kohti kotijoukkueen maalia, keskusta pistettiin tukkoon ja näin ollen vastustaja ei saanut mitään kovin vaarallista aikaan. Kun kellossa on reilu viisi minuuttia jäljellä niin Tiia Kaukojärvi katkaisee vastustajan avauksen keskustaan, muutama askel ja komea ranne ylähyllylle. Loppuun Nokia ottaa aikalisän mutta kotijoukkueen loistavan pallollisen pelaamisen ansioista ei vieraille anneta tilaisuutta ottaa edes maalivahtia pois ja pisteet jäävät hienosti pelanneen kotijoukkueen pussiin.

Komea voitto siis kotijoukkueelle joka luo varmasti uskoa tulevaan. Ennakkoon kovaksi tiedettyä vastustajaa ei kunnioitettu ja mukana olleet juniorit onnistuivat hienosti. Jalka liikkui ja ilme oli koko joukkueella loistava läpi pelin. Nokia haki orjallisesti passia keskustaan ja takatolpille, oma keskusta tukkoon ja peli oli näin hallussa. Omaan pallolliseen peliin kun vielä saadaan lisää rauhallisuutta ja uskallusta niin hyvä tulee.