Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

Ilves-Leppänen

2.Kilpeläinen-Kuure-Kaukojärvi

Eskola-Moilanen

Kähkönen-Roine-(Helvelahti/Kaukojärvi)

Pohjanmaan lakeuksille saatiin kasaan 12 kenttäpelaajaa sekä kaksi maalivahtia eli kauden pienimmällä ringillä oltiin liikenteessä. Lähtökohtaisesti ottelu oli sarjan kärkikamppailu muttei missään vaiheessa noussut siihen loistoon ainakaan vierasjoukkueen osalta. Iso ja tahmea kenttä toi omat vaikeutensa liukkaaseen Tennarin hiekkalaatikkoon tottuneille viininpunaisille. Jo alkulämmittelyssä kokoonpano alkoi elää kun Mari Eskola epäili pelikuntoaan flunssan jäljiltä.Taktiikka oli hyvin yksinkertainen, pelataan kilpparia eli karvaus suunnilleen puolessa kentässä ja odotetaan vastustajan virheitä avauspelissä. Vastustajan neljää kenttää ei ollut järkeä lähteä haastamaan juoksemalla.

Ensimmäinen erä käynnistyi vieraiden osalta hermostuneesti ja parhaat paikat loi kotijoukkue onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. Viiden minuutin pelin jälkeen sivuun otettiin Mari ja Tiia pudotettiin pakin paikalle. Hetki myöhemmin Roosa Kilpeläinen teloi polvensa vaarattoman näköisessä tilanteessa. Magneettikuvat todistivat sen mitä eniten pelättiin, ristiside poikki ja adios tälle kaudelle. Erän puolenvälin jälkeen iskee kotijoukkue, hyökkääjä kantille ja Jennin hieman pomputtaessa torjunnasta ripari ilmasta sisään puolustajien ihmetellessä tapahtunutta. Pari minuuttia eteenpäin ja sama toistuu, Jenni torjuu ja yksinäinen SPV hyökkääjä sutii kolmen puolustavan pelaajan jaloista pallon häkkiin. Erän loppua kohti päästiin paremmin peliin mukaan ja tekopaikoille, parhaana tonttina Tiian rankkari jonka vastustajan maalivahti kuitenkin tällä kertaa torjui. SPV ei ottanut kovin korkealta kiinni joten avauspelissä kun olisi ollut enemmän malttia niin oltaisiin oltu myös paremmin mukana pallollisessa pelissä.

Toiseen erään lähdettiin tosissaan tappelemaan voitosta mutta vastustajan kaksi nopeaa maalia tyrehdyttivät nämä toiveet. Näissä maaleissa toteutui jälleen kaksi tämän kauden perisyntiä, karmea merkkausvirhe yksinkertaisessa kulmavaparissa sekä maalin edustalla pehmeää pelaamista riparissa. Maalien jälkeen vieraiden pelissä oli jälleen piristymisen merkkejä, paikoille päästiin läpiajoja myöten muttei osunut. Kesken lohjan painostuksen iskee SPV, 1vs1 hyökkäys ja unelmaveto Tiian jaloista putken alle. Tälle ei Jenni mitään voinut ja kieltämätttä noin komea kuti ansaitseekin mennä maaliin. SPV iskee vielä kerran, kulmavaparissa merkkausvirhe, laukaus ja riparista sisään. Sama kaava toistui jälleen. Erätauolle siis masentavassa 6-0 tilanteessa.

Kolmanteen lähdettiin hakemaan maalitilin avaamista sekä erävoittoa jotta saataisiin parempi lähtö seuraavaan peliin. Paikkoja luotiin kiitettävästi mutta tänään vastustajan kassari oli ohittamaton. SPV iski kertaalleen ylivoimalla sekä läpiajosta. Urakkaa ei helpottanut loukkaantumiset, Ella putosi pois, Eve sai tällin polveensa, Neea aivotärähdyksen ja Sallalla ei kestänyt selkä joten seitsemällä mentiin puolet erästä.

Vaikka turpaan tuli huolella niin ei pelimme nyt noin huonoa ollut kuin numerot taululla osoittavat. Vastustajan veskarille kertyi torjuntoja 25 mikä on positiivinen asia, viimeistely oli heikkoa mutta pääasia että päästiin myös kunnolla paikoille. Hattua pitää nostaa joukkueelle taistelusta, vammoja oli jo lähtiessä ja lisää tuli roppakaupalla. Jokainen taisteli eläimen lailla ja piti numerot siedettävinä. Vaikka pelasimme loppuun seitsemällä niin maalia haettiin rohkeasti summerin soimiseen saakka.

1 - 011:18VastustajaVastustaja
2 - 014:21VastustajaVastustaja
3 - 021:03VastustajaVastustaja
4 - 022:39VastustajaVastustaja
5 - 030:39VastustajaVastustaja
6 - 035:09VastustajaVastustaja
7 - 0 (yliv.)46:48VastustajaVastustaja
8 - 054:00VastustajaVastustaja