LoSB/Pekki   4+1+0=5
LoSB/Sassi   0+1+4=5

Otteluraportti:

LoSB:n rivistö oli kutistunut tasan kahteen kentälliseen ensimmäisestä pelistä. Riikka Salmi joutui poistumaan ja näin ollen edellisen pelin pääosin vaidossa istunut nuori Jasmin Saarinen siirtyi 2.ketjun vasemmaksi laitahyökkääjäksi.

Ottelu sai lohjalaisesta näkökulmasta katsottuna karmean painajaismaisen alun. Kellot pysäytettiin Indiansin kainaloiden tuulettelun vuoksi jo ajassa 00.23. Oman maalin edustan varjelu unohtui täysin. Maalissa aloittanut Pauliina Pekki torjui ensimmäisen laukauksen upeasti, muttei enää ehtinyt jatkotilanteeseen ja Indiansin sittemmin ottelussa neljästi osunut Jatta Kosonen sai vapaasti luutia pallon tyhjänä ammottaneeseen LoSB:n maaliin puolustajien ihmetellessä vieressä.

Kuusi minuuttia myöhemmin Indians siirtyi 2-0 johtoon, kun Pauliina Pekki siirsi kertaalleen torjutun pallon vahingossa itse maaliin. Minuuttia myöhemmin LoSB kavensi kuitenkin lukemiksi 2-1, kun upean Tiia Kaukojärven syötön jälkeen Nina Pisteri kuittasi viininpunaiset maalin päähän espolaisista. Kavennusosumasta lisää virtaa saaneet lohjalaiset tasoittivat ottelun hetkeä myöhemmin Kaukojärven toimesta. Ilo tasoituksesta jäi kuitenkin valitettavan lyhyeksi ja Indians meni 3-2 johtoon alivoimalla LoSB:n ylivoiman hölmöillessä pallon espoolaisille.

Toinen erä jatkui siitä, mihin ensimmäinen päättyi. Indians vei ja LoSB vikisi. Indiansin 4-2 johtomaali syntyi vapaalyönnistä. LoSB muuri sijoittui niin väärin kuin vaan suinkin on mahdollista ja Indians pääsi käytännössä lyömään pallon tyhjiin. Muutamaa minuuttia myöhemmin puolustus nukkui jälleen ja hetkessä lukemat olivat muuttuneet 5-2 -lukemiin. Koska vaihtopenkillä ei ollut reservejä otettavissa peliin, valmennusjohto päätti herätellä joukkuettaan aikalisällä ja maalivahdin vaihdolla. Vaihto piristi joukkuetta hetkellisesti, muttei tuonut juurikaan mitään uutta lohjalaisten tilanteeseen. Hetkellistä helpotusta saatiin kuitenkin erän päätteeksi Saija Ilveksen 5-3 -kavennusmaalilla.

Kolmas erä oli tilastojen valossa LoSB:n, vaikka maalit tekikin Indians. Indians rankaisi erässä kahdesti, viimeisen maalin (7-3) alivoimalla tyhjiin. Indians vei pisteet ansaitusti.

Hävisimme kaikki 1vs1 -tilanteet, teimme valtavasti merkkausvirheitä, peruspelimme oli huolimatonta, emmekä olleet täydellä sydämellä joukkueena kentällä. Siinä lyhyesti ja ytimekkäästi tappioon johtaneet syyt.

Turhankin kovista tappiolukemista huolimatta, turnausta voi pitää kohtuullisena. Kaksi pistettä sarjan kahdelta ennakkoon kovalta tiedetyltä joukkueelta on ihan hyvä suoritus. Meillä on runsaasti aikaa kehittää puutteitamme ja lupaankin tässä ja nyt, että seuraavan kerran Indiansin kohdatessamme olemme selvästi valmiimpia. Indians kaatuu vielä. Tällä kertaa he olivat selvästi vahvempi joukkue.