Pelatut ottelut

26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Verkkokauppa

Kannatusjäsenyys yksityishenkilöSeuran kannatusjäsenyyys kaudelle 2021-2022. Kannatusjäsenenä tuet seuran toiminnanLue lisää »

Naiset - VFT Vantaa (3 - 1)

Aika: 29.10.2006 13.00
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: 2.divisioona


(1-0,0-1,2-0)
 
Laukaukset:
LoSB         23+16+20=59
VFT          14+19+21=54
 
Torjunnat:
LoSB/Sassi 3+5+5=13
VFT          0+4+6=10
 
Alkuasetelmat:
 
Viime turnauksesta LoSB keräsi kaksi pistettä kaadettuaan Rangersin, mutta hävittyään selvin lukemin Indiansille. Valmistautuminen harjoituksissa oli ollut oudon vaisua, mutta teatteriväen klisee "huono kenraali tietää hyvää ensi-iltaa" piti paikkansa. Ahtaista tiloista ja vähäisestä mahdollisuudesta lämmitellä ennen otteluita joukkue oli tänään valmis. Joukkue oli kokonaisuudessan pitkäaikaispotilas Petra Pekkiä lukuunottamatta paikalla - 2 maalivahtia ja 16 kenttäpelaajaa.
 
Otteluraportti:
 
Avauserä oli selvää LoSB:n hallintaa. Erityisesti ketju Kaukojärvi-Mäkelä-Pisteri sai luotua jatkuvasti painetta vastustajan kenttäpäätyyn. Kurinalaisesti puolustaneet lohjalaiset saivat VFT:n laukaukset ohjattua kauas maalista, jossa Jenni Sassi poimi kaiken mahdollisen ongelmitta. Avauserän lukuisista maalipaikoista huolimatta vain yksi laukaus päätyi VFT:n verkkoon, kun kapteeni Taru Mäkelä kanttasi laidasta keskelle ja sijoitti pallon suoraan kierrosta takakulmaan vastustajan puolustajien ollessa juuri askeleen jäljessä.
 
Toiseen erään lohjalaisten selkä suoristui ja ote herpaantui. Pelin painopiste siirtyi tyystin toiseen laitaan ja VFT näytti hallitsevan ottelua mielin määrin. LoSB laukoi määrällisesti vain kolme laukausta vähemmän, mutta laukaukset tulivat kaukaa, tai pysähtyivät ensimmäiseen VFT-pelaajaan. Vantaalaiset sen sijaan löysivät täysin uuden vaihteen otteisiinsa ja hätyyttelivät toistuvasti parhailta mahdollisilta tonteilta LoSB:n maalia. Ajassa 25.56 VFT:n raataminen palkittiin, kun Eeva Welling laukoi tasoituksen lohjalaisten nukkuessa oman päädyn varjelussa. Erätauolle flegmaattisten otteiden jälkeen lukemista 1-1.
 
Kolmanteen erään pyrittiin hakemaan pirteämpää ilmettä ja aggressiivisempaa karvausta. Valmennus tiivisti joukkueen kahteen kentälliseen, mikä osoittautuikin tällä kertaa oivaksi valinnaksi, sillä jo 11 sekunnin pelin jälkeen Taru Mäkelä maalasi toistamiseen vieden LoSB:n 2-1 -johtoon. Kolme minuuttia myöhemmin Mira Kilpiäinen laukoi maalin edestä Maria Saarnin syötöstä lohjalaiset jo kahden maalin johtoon. Samalla LoSB palasi kolmeen ketjuun ja loppuajan joukkue onnistuikin taistellen säilyttämään johtonsa ja vei kaksi pistettä mukaansa.
 
Loppukommentit:
 
Kaksi pistettä heikon valmistautumisen jälkeen on hyvä suoritus. Maalissa Jenni Sassi pelasi hyvän ottelun. Joukkueen suoritustaso ottelun sisällä vaihteli hurjasti. Ensimmäisen ja toisen erän erikseen nähneenä olisi ollut vaikea uskoa, että kyseessä on sama joukkue. Erinomaista on kuitenkin se, että joukkue löysi flegmaattisen toisen erän jälkeen jostain uuden vaihteen ja rutisti voittoon. Asennetta!
 
Tommi Fäldt 
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 007:34Mäkelä TaruIlves Saija
1 - 125:56Welling EevaLeppänen Susanne
2 - 130:11Mäkelä TaruPisteri Nina
3 - 133:20Kilpiäinen Mira "A"Saarni Maria
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
2Hiihtola Hanna
Hyökkääjä
4Ilves Saija
Puolustaja
5Vilppula Jenna
Hyökkääjä
6Dahlman Jonna
Puolustaja
7Pisteri Nina
Hyökkääjä
9Kaukojärvi Tiia ( C )
Hyökkääjä
10Vahtera Meri
Puolustaja
14Roine Ella
Puolustaja
15Mäkelä Taru
Hyökkääjä
21Saarinen Jasmin
Puolustaja
23Westerlund Jenni
Hyökkääjä
24Roine Saila
Hyökkääjä
27Kilpiäinen Mira "A"
Hyökkääjä
30Sassi Jenni
Maalivahti
32Moilanen Neea
Hyökkääjä
45Salmi Riikka
Hyökkääjä
89Saarni Maria
Hyökkääjä
-Fäldt Tommi
Valmentaja
-Honkanen Mikko
Valmentaja
-Seppälä Anssi
Valmentaja