Saarinen-Vahtera
Ilves-E.Roine

Maalissa Pauliina Pekki

Avauserä hakemista, kaksi osumaa kuitenkin

Avauserä oli hermostunutta pelaamista. LoSB oli pallollisena selvästi vahvempi, mutta tehoton hyökkäyspäässä. Peli meni kulmissa pyöriväksi, näennäishallinnaksi ja todella vaaralliset maalintekopaikat puuttuivat. Ketsuppipullon korkki aukesi vasta ajassa 12.37, kun Tiia Kaukojärven puolittain epäonnistunut rystylaukaus yllätti Sledge-maalivahdin. Erän lopussa LoSB onnistui toistamiseen, kun kapteeni Taru Mäkelä siirsi maalin edustalta Kaukojärven laukauksen reboundin verkon perukoille. Ensimmäiselle erätauolle siis lohjalaisten 2-0 johdossa.

Toinen erä vaihtelevaa pelaamista, matkalippuja Hawaijille

Usein lohjalaisille vaikeuksia tuottanut toinen erä osoittautui hankalaksi tälläkin kertaa. Sledge voitti erän laukaukset 12-14, vaikkei maalinteossa - kiitos loistavasti maalissa pelanneen Pauliina Pekin - onnistunutkaan.

Erä alkoi lohjalaisittain kuitenkin positiivisissa merkeissä, kun Riikka Salmi siirsi maalin edustalta Ella Roineen laukauksen reboundin maaliin. Valmentajien korostamien yksinkertaisten asioiden tekeminen kannattaa silloin tällöin. Hoidetaan maski kuntoon, pallo maalille ja survotaan sisään, jos ei suoraan mene. Päivän teema olikin "Tehopisteitä, ei tyylipisteitä".

3-0 johto-osuman jälkeen olikin peli seuraavat kymmenen minuuttia melkoista Hawaiji-palloa. Peli aaltoili puolelta toiselle ja LoSB tarjosi hankolaisille lähes väenväkisin kavennusosumaa. Oman alueen merkkauspeli oli kuin pöydälle levinnyt korttitalo, avaussyötöt luokattomia ja muutenkin pelissä oli kummallinen ylilataus juuri tämän kymmenen minuutin ajan. "Piri" kuitenkin loisti kerta toisensa jälkeen maalissa ja piti verkot puhtaina.

Erän loppupuolella nähtiin ottelun ehdottomasti komein maali ja suoritus ylipäätään. Nina Pisterin istuessa kaksiminuuttistaan Riikka Salmi katkaisi pallon omalla puolustusalueella. Maria Saarni luki tilanteen erinomaisesti ja karkasi laidalle vapaaksi, jonne Salmi pallon syöttikin. Saarni harhautti vastassa olleen Sledge-puolustajan ja kahvitti päälle vielä maalivahdinkin ja vei siis viininpunaiset 4-0 johtoon alivoimalla. Näistä lukemista viimeiselle erätauolle.

Kolmas erä pelailua, puolustus pitää

Päätöserään ei juuri panosta jäänyt. Sledge oli osittain riisuttu aseista, vain #22 Sinikka Nikander tuotti päänvaivaa vahvoilla nousuillaan puolustuksestaan. Kokenut naispelaaja kelpaisi varmasti jokaisen II-divisioonajoukkueen puolustukseen, ja varmasti ylemmäskin.

Kolmannen erän loppupuolella Saija Ilves laukoi vielä päätöslukemiksi LoSB:lle 5-0.