Pelatut ottelut

26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Verkkokauppa

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

SSV - Naiset (3 - 6)

Aika: 20.11.2011 18.30
Paikka: Vuosaaren UT
Sarja: 1.divisioona, itälohko


Lähtökohdat otteluun?

Fiilis oli hyvä kuten lauantaisen pelin jälkeen pitääkin olla, muutama kävi aiemmin päivällä hakemassa vauhtia C-tyttöjen peleistä. Kokoonpanosta sunnuntaina puuttui Moilasen Neea työesteen takia ja kapteeni Kaukojärven pelaaminen oli epävarmaa lauantaisen niskavamman sekä aivotärähdyksen vuoksi. Onneksi ringistä löytyy useampi pelaaja, joka pystyy pelaamaan pakkia. Tänään pakin paikalle heitettiin Tuisku Saarinen.

Miten eilinen voitto näkyi valmistautumisessa?

On selvää että se näkyy, fiilis on kohdallaan ja valmistautuminen meinasi olla hieman levotonta. Eilisen kaltaiset voitot tuo mielettömästi lisää itseluottamusta. Hienosti silti joukkue kasaa itsensä noista koppifiiliksistä ensimmäiseen vaihtoon.

Mistä johtui ensimmäisen erän maalikarkelot?

Yleensä meidän ottelut ovat hyvin vähämaalisia, etenkään omissa ei juurikaan soi. Saattoi olla pientä ylilatausta ja jo ensimmäisellä minuutilla tehty komea maali toi hieman liikaa hyökkäysintoa, pallonmenetyksissä kaveri käänsi nopeasti vastaan ja me reagoitiin hieman liian hitaasti, näistä ne maalit syntyivät. Me oltiin aktiivisia kaverin maalin edessä ja pidettiin hieman enemmän palloa. Toisessa erässä sitten peli tasaantui niin pelitapahtumien kuin lukemienkin osalta ja loput maalit jäivät viimeiseen erään. Normaalia pienempi kenttä tietysti tekee pelistä nopeampaa, joten molemmissa päissä tapahtuu hyvin pienellä aikavälillä.

Kolmas erä oli toisinto Lohjan otteluun, muutettiinko pelisysteemiä?

Tehtiin hyvin pieni muutos mikä rauhoitti pelin sekä toi meille pallonhallinnan takaisin. Erän alkuun maali ylivoimalla ja siinä saattoi ottelu jo ratketa. Pallottomassa pelaamisessa ei muutettu mitään, päätylautaan vaan täysillä. Erän puolenvälin paikkeilla vielä yksi maali lisää, joten erän loppupuolella ei tarvinnut lisämaaleja enää väkisin hakea. Loppuun päästiin ylivoimalle ja homma oli selvä, tosin pallo kolisi vielä meidän tolpassa viimeisellä sekunnilla.

Seuraavaksi vastassa Crackers Lohjalla vajaan kahden viikon päästä, miten tähän valmistaudutaan?

Tällä viikolla treenataan kaksi kertaa salissa sekä lisäksi pelaajat vetävät yhden omatoimisen harjoitteen. Sen verran pieniä loukkaantumisia taas ettei useammassa lajitreenissä yksinkertaisesti ole järkeä. Parannellaan vammoja ja jokainen tekee niitä asioita, mitä pystyy. Ensi viikolla keskitytään taas viisikkoharjoitteisiin. Crackersin riveissä Sara Myllylä (yleisö huom. #71) pelaa ensimmäisen ottelunsa vanhaa joukkuettaan vastaan, joten eiköhän se sytytä viininpunaiset taistelemaan. Kotkassa voitettiin jatkoajalla ja vaikka Crackersilla on pisteitä kasassa vain kuusi, niin selkä suorana on turha kaukaloon hypätä. Sieltä tulee vastaan hurjasti taitoa sekä hyvin pitkälti samalla tavalla pelaava joukkue. Nähtäväksi jää montako liigajoukkue NST:n pelaajaa vahvistaa rivejä tällä kertaa.

Sarjajohdossa yhdeksän pelatun kierroksen jälkeen, millä mielin ja mitä tavoitteita jatkoa ajattelen?

Hyvillä mielin, näillä voitoilla treeneissä on jälleen rento, mutta silti tekemisen meininki. Vaihto, erä ja ottelu kerrallaan tässä mennään. Nyt jos keskittyminen herpaantuu niin sarjataulukko saattaa näyttää jo jouluna aivan erilaiselta. Mistään liigakarsinnoista on turha puhua tässä vaiheessa, joukkue asettaa itselleen jatkuvasti uuden tavoitteen ja seuraavan kerran tämä tapahtuu ennen Crackers ottelua. Menneet ottelut eivät pistepussia enää kartuta, vaan jokaiseen otteluun keskitytään samalla tavalla. Katsotaan sitten keväällä mihin se riittää.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 100:53Roine EllaLonka Hanna
1 - 111:55VastustajaEi syöttäjää
2 - 112:30VastustajaEi syöttäjää
2 - 212:35Helvelahti HelmiEi syöttäjää
2 - 312:52Roine EllaMäkelä Taru
2 - 414:54Alen SiniÖsterman Susanna
3 - 418:20VastustajaEi syöttäjää
3 - 5 (yliv.)41:00Kaukojärvi Tiia ( C )Österman Susanna
3 - 648:49Lahtiluoma JuliaÖsterman Susanna
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
09:23Mäenranta Nenna2 min
23:18Vastustaja2 min
26:12Mäkelä Taru2 min
39:36Vastustaja2 min
58:04Vastustaja2 min
Torjunnat:
Sassi Jenni : 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Salonen Milla
Maalivahti
3Lahtiluoma Julia
Hyökkääjä
6Dahlman Jonna
Puolustaja
8Takkavuori Veera (A)
Hyökkääjä
9Kaukojärvi Tiia ( C )
Puolustaja
12Mäkelä Sinna
Puolustaja
14Roine Ella
Hyökkääjä
15Mäkelä Taru
Hyökkääjä
18Österman Susanna
Hyökkääjä
24Mäenranta Nenna
Hyökkääjä
30Sassi Jenni
Maalivahti
32Lonka Hanna
Puolustaja
40Saarinen Tuisku
Puolustaja
42Alen Sini
Hyökkääjä
42Eskonen Julia
Hyökkääjä
55Härkönen Nea
Hyökkääjä
56Helvelahti Helmi
Puolustaja
-Honkanen Mikko
Valmentaja