Pelatut ottelut

26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Verkkokauppa

Kannatusjäsenyys yksityishenkilöSeuran kannatusjäsenyyys kaudelle 2021-2022. Kannatusjäsenenä tuet seuran toiminnanLue lisää »

Naiset - Crackers (2 - 1)

Aika: 2.12.2011 19.00
Paikka: Tennari, lukiosali
Sarja: 1.divisioona, itälohko


Lähtökohdat otteluun?

Parin viikon tauko peleistä ja tänä aikana vain yksi täysipainoinen viisikkotreeni, joten oli selvää, että tämä näkyy ottelun alussa. Pieniä kolhuja paranneltiin, osa keskittyi koeviikkoon ja osa työ esteiden takia poissa, nämä tietysti täysin ymmärrettäviä syitä poissaoloille.

Kotkassa voitto jatkoajalla vähämaalisessa ottelussa (1-2 ja), erosiko tämä kohtaaminen jotenkin ensimmäisestä?

Crackers tuli todella kovaa heti alusta ylhäältä kiinni, toisin kuin Kotkassa. Muutenkin peli oli avoimempaa ja maalipaikkoja syntyi sekä omassa että vastustajan päässä. Edellisessä ottelussa kytättiin 50 min ja lopussa vastustaja tappioasemassa nosti karvauksen ja tuli tasoihin sen kuuluisan vikan vitosen aikana. Kotkassa ei kumpikaan joukkue juhlinut maalipaikoilla, tosin tarkka puolustuspään pelaaminen oli suuressa roolissa myös Lohjalla. Numeroistahan se on nähtävissä.

Vastakkain kaksi nuorta ja hyvin liikkuvaa joukkuetta, mihin ottelu ratkesi?

Sarjataulukkoa katsomalla on vaikea ymmärtää Crackersin sijoitusta sekä pistemäärää, sen verran vaikeaksi peli meille tehtiin. Pisteet olivat työn ja tuskan takana. Alussa Crackers merkkisessä pesukoneessa pyöri viininpunaista pyykkiä, tämä kestettiin ja peli pikkuhiljaa tasaantui. Ottelu olisi voinut ratketa jo tuon ensimmäisen kympin aikana, sen verran paikkoja vastustaja sai luotua. Maalivahtipelaaminen oli vahvaa molemmissa päissä, Jenni otti muutaman huikea kopin ja parhaan pelaajan palkinto meni täysin oikeaan osoitteeseen. Omassa päässä puolustettiin todella tiiviisti ja kyykättiin jokaisen laukauksen edessä. Keskusta oli hallussa ja irtopallot hoidettiin hyvällä prosentilla. Molemmat joukkueet pelaavat hyvin samanlaisella taktiikalla sekä jalkaa riittää molemmissa leireissä, joten aikamoista hurlumheitä tuo välillä oli. Boksipelaamista hyökkäyspäässä ei ole turhaan painotettu, tänään se toi voittoon tarvittavat maalit. Ensimmäisessä maalissa Ella teki maskia ja Hanna pompotti pallon puolesta kentästä alakulmaan. Toisessa Ella oli jälleen oikeassa paikassa ja Taru paiskasi rystyllä Neean laukauksen riparin sisään. Molemmat maalit noudattivat hyvin samanlaista kaavaa, yksinkertaista ja tehokasta.

Joukkueen vahvuudet ja heikkoudet illan ottelussa?

Tuossahan niitä aiemmin jo tuli esille. Maalivahtipelaaminen sekä todella nöyrä oman pään pelaaminen olivat tässäkin pelissä voiton takeena. Hienosti joukkue kasasi itsensä vaikeasta alusta huolimatta. Omassa päässä oltiin hieman liian passiivisia, joten Crackers pääsi aika ajoin pyörittämään pitkiä hyökkäyksiä. Kesällä Harjulla tehty työ tuli esiin ja nuo hetket kestettiin. Pallolla oltiin hätäisiä, etenkin avauspelaamisessa turhaan puskettiin laidoista. Pelivalmius ei ollut ottelun alussa aivan parasta, sekä jännitystä oli ilmassa, osasyynä tähän varmasti runsaslukuinen kotiyleisö. Saa tulla silti jatkossakin kannustamaan. Oma pelaaminen perustuu kurinalaiseen puolustuspelaamiseen ja sen jälkeen tulee kaikki muu, tuskin se on väärin voittaa välillä tällä tavalla. Tänään sitä jaksettiin tehdä vaihdosta toiseen suurella sydämellä koko joukkueen voimin.

Sara Myllylän paluu kotiluolaan vieraspaidassa: Mitä fiiliksiä/odotuksia tämä herätti?

Fiilikset olivat niin Crackersin kuin Sarankin suhteen odottavat. Ottelun aikana ei tuota yksityiskohtaa liiemmin huomioitu. Ennen ottelua kuitenkin sovittiin, että näytetään Saralle; kuka on emäntä talossa. Voisin veikata, että kaikki jännitys sekä paineet oli tänään sinisessä pelanneella Saralla.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 127:41VastustajaEi syöttäjää
1 - 137:03Lonka HannaKaukojärvi Tiia ( C )
2 - 154:03Mäkelä TaruRoine Ella
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
20:10Mäkelä Taru2 min
Torjunnat:
Sassi Jenni : 22 torjuntaa
Vastustaja: 12 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Salonen Milla
Maalivahti
3Lahtiluoma Julia
Hyökkääjä
6Dahlman Jonna
Puolustaja
8Takkavuori Veera (A)
Hyökkääjä
9Kaukojärvi Tiia ( C )
Puolustaja
12Mäkelä Sinna
Puolustaja
14Roine Ella
Hyökkääjä
15Mäkelä Taru
Hyökkääjä
18Österman Susanna
Hyökkääjä
24Mäenranta Nenna
Hyökkääjä
30Sassi Jenni
Maalivahti
32Lonka Hanna
Puolustaja
32Moilanen Neea
Puolustaja
40Saarinen Tuisku
Puolustaja
42Alen Sini
Hyökkääjä
42Eskonen Julia
Hyökkääjä
55Härkönen Nea
Hyökkääjä
56Helvelahti Helmi
Puolustaja
-Fäldt Tommi
Valmentaja
-Honkanen Mikko
Valmentaja