Pelatut ottelut

26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Verkkokauppa

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

Naiset - Sbandy (2 - 1)

Aika: 7.12.2011 19.00
Paikka: Tennari, lukiosali
Sarja: 1.divisioona, itälohko


Lähtökohdat otteluun? Vastasiko Sbandy joukkueena ennakko-odotuksia?

Lahdessa pelatussa ottelussa Sbandy tuli ajoittain todella kovaa päälle ja samaa odotettiin tänään. Edellisessä koitoksessa ei kummaltakaan hienouksia nähty, joten pallollinen osaaminen jäi Sbandyn suhteen arvoitukseksi. Harvoin ”pääsee” pelaamaan sellaisella perunapellolla kuin mitä Lahden Urheilutalon kenttä on. Toivottavasti Lahdessakin saadaan pian olosuhteet kuntoon kaupungin toimesta.

Missä onnistuttiin, mitä parannettavaa jäi?

Nousujohteinen peli jälleen, edelleen tuo viisikkotreenin puute näkyi ja alussa etäisyydet olivat hurjat. Loppua kohden nippu tiivistyi ja niin palloton kuin pallollinenkin peli oli aivan erilaista kuin ottelun alussa. Maalinteko on tämänkin lajin idea ja se oli tänään surkein osa-alue. Tekopaikoissa hätäiltiin ja kerrankin voi rehellisesti sanoa, että paikkoja tuhlattiin todella paljon. Toki vastustajan maalivahti pelasi hienon pelin, mutta hänestä enemmänkin tehtiin sankari ampumalla jatkuvasti päin, paikasta kuin paikasta. Myös tolpat kolisivat ihan riittävästi. Puolustuspelaaminen on ehdottomasti mainittava, jos päästät vain yhden omiin, niin sekin osa-alue on kunnossa. Onnistumiseksi voi jälleen laskea onnistuneen loppukirin, reilu kaksi minuuttia ennen kolmannen erän loppua tasoihin ja jatkoajalla ohi. Tärkeät pisteet saavutettiin tällä kertaa tällä tavalla.

Jälleen lopussa rinnalle ja jatkoajalla ohi, millä eväillä tämä tulos saavutettiin?

Periksi ei anneta ja loppuun asti yritetään, tulos kertoo jälleen joukkueen tahtotasosta. Vaikka tänään tuntuikin, että vastustajan maali on ”noiduttu”, niin silti väännettiin ne kaksi voittoon tarvittavaa maalia.  Kolmella ketjulla jauhettiin melkein loppuun saakka ja se hyydytti vastustajan.  Viimeisen kymmenminuuttisen aikana kentällä oli vain yksi joukkue ja pisteet jäivät ansaitusti viininpunaisille. Joukkue ei anna missään tilanteessa periksi ja sillä saavutetaan tämänkaltaisia niukkoja voittoja. Usko omaan tekemiseen on kaiken A ja O. Ensimmäisessä maalissa tapahtui kaikki ne asiat, joita on harjoiteltu. Koko viisikko syvällä paineistamassa, loistava takakarvaus ja pallonriisto, ”Julle” heittää pallon maalille pienellä veivillä ja Sinna siirtää pallon pussiin. Näitä rohkeita ja ennakkoluulottomia suorituksia on hieno katsoa. Hannan maalissa oli samat ainekset. Pallon riisto syvällä ja kuten on tapana sanoa, niin aina kannattaa laukoa. Pallo etukulmasta sisään, ja Sata Salamaa soimaan.

Nimeä muutama onnistuja?

Milla Salonen pelasi pitkästä aikaa maalissa ja hoiti tonttinsa hienosti. Ainoalle kaverin maalille ei Milla mahtanut mitään. Näin vähämaalisessa ottelussa on nostettava maalintekijät esiin eli Sinna Mäkelä ja Hanna Lonka. Tuisku Saarinen pelasi pirteästi kahdella eri paikalla, samoin jäätävät kädet omaava Julia Eskonen. Yksi maali omiin, joten puolustuspelaamisen kannalta onnistujia oli kentällä joukkueellinen. Viimeinen kymppi oli loistava näyttö koko joukkueen tahtotasosta ja tehdyt maalit ja sitä kautta saavutetut pisteet ansaittiin.

Kausi yli puolenvälin, millä fiiliksillä Joensuu – Mikkeli reissulle?

Totta kai aina lähdetään voittamaan. Menneiden pelien ansiosta, voidaan kuitenkin lähteä reissulle täysin paineitta. Nyt joukkue huilaa neljä päivää ja kasaa voimia raskasta viikkoa varten. Maanantaina taas jatketaan harjoituksia. Kokoonpano elää ja muutoksia on luvassa, niin pelaavassa kokoonpanossa kuin pelipaikoillakin. Tulevana lauantaina on jälleen vastuuta tarjolla ja uskon kyllä, että haasteeseen tartutaan. Ei paljasteta vielä sen enempää kokoonpanosta. Vaikka matka on pitkä ja edessä raskas viikonloppu, niin välillä on kiva lähteä näihin reissupeleihin. Veikkaan, että Kumman Kaa dvd pyörii matkan aikana muutamaan otteeseen, jälleen kerran. Pelottavaa kun valmennuskin osaa ne läpät kohta ulkoa.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 117:52VastustajaEi syöttäjää
1 - 157:41Mäkelä SinnaEskonen Julia
2 - 163:17Lonka HannaHelvelahti Helmi
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
30:39Lonka Hanna2 min
41:53Helvelahti Helmi2 min
59:26Vastustaja2 min
Torjunnat:
Salonen Milla: 18 torjuntaa
Vastustaja: 20 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Salonen Milla
Maalivahti
6Dahlman Jonna
Puolustaja
8Takkavuori Veera (A)
Hyökkääjä
9Kaukojärvi Tiia ( C )
Puolustaja
12Mäkelä Sinna
Puolustaja
14Roine Ella
Hyökkääjä
15Mäkelä Taru
Hyökkääjä
18Österman Susanna
Hyökkääjä
24Mäenranta Nenna
Hyökkääjä
30Sassi Jenni
Maalivahti
32Lonka Hanna
Puolustaja
32Moilanen Neea
Puolustaja
40Saarinen Tuisku
Puolustaja
42Alen Sini
Hyökkääjä
42Eskonen Julia
Hyökkääjä
55Härkönen Nea
Hyökkääjä
56Helvelahti Helmi
Puolustaja
-Fäldt Tommi
Valmentaja
-Honkanen Mikko
Valmentaja