Pelatut ottelut

26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Verkkokauppa

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

Hatsina - Naiset (2 - 4)

Aika: 18.12.2011 18.00
Paikka: Rantakeidas
Sarja: 1.divisioona, itälohko


Joukkueen kunto lauantaisen taistelun jälkeen?

Ella Roine oli varmasti sivussa ja muutamat muut puolikuntoiset ainakin aloittaisivat ottelun. Täydessä tikissä oli reilun kentällisen verran pelaajia, joten tilanne alkoi olla jo huvittava.  Tämä kääntyikin lopulta vahvuudeksi viimeisten paineidenkin pudotessa pelaajien hartioilta. Jäitä, teippiä ja särkylääkkeitä meni varmasti ennätysmäärä tämän viikonlopun aikana.


Hatsina kaatoi SB-Vantaan varsin suurinumeroisen ottelun (9-6) päätteeksi lauantaina.  Mitä mietteitä tämä herätti ennen sunnuntai-illan kohtaamista? Muutettiinko jotain oleellista tähän pienen parkettikaukalon peliin?

Suoraviivaisuus ja huolellisuus korostuvat aina näissä parkettipeleissä, me ei kyseisellä lattialla treenata, joten nämä ottelut ovat aina vaikeita. Pienellä kentällä kääntöpelaaminen nousee arvoonsa ja sen suhteen oltiin hyvin hereillä, pari maalia vastaiskuista eikä yhtään vastaavaa omiin.  Mahdollisimman yksinkertaisesti toiseen päähän ja sieltä tehdään peliä. Karvauksen tasoja oli tarkoitus hieman jaksottaa ottelun aikana, mutta jo heti alusta tytöillä oli menohaluja sen verran, että jarruttelu oli aivan turhaa. Päätylautaan vaan ja korkealla karvauksella palloa omille.

Sunnuntaina LoSBilla enemmän jäähyjä (8/4min) kuin vastustajalla, joka on jäähyillyt kauden aikana tällä hetkellä eniten (82 minuuttia 12 pelissä).  Mistä moinen? Miten kommentoit av/yv-pelaamista?

Saatiin ainakin yksi hyvin mielenkiintoinen jäähy ottelun loppuun. Muissa tilanteissa oli hieman liikaa intoa ja mentiin turhan kovaa tilanteisiin. Viimeisestä vitosesta 4min alivoimalla ja molemmat tapettiin kunnialla, joten alivoimapelaaminen oli yksi voiton takeista. Oma ylivoima oli hyvää, toisesta maali eikä se toisellakaan yrityksellä kovin kaukana ollut. Näitä ei ole kovin paljoa treenattu, mutta silti homma toimii, kun tehdään sovittuja asioita ja maltetaan odottaa ratkaisujen kanssa.

Kahden maalin vierasvoitto, missä onnistuttiin ja missä jäi parannettavaa?

Vieraskaukalossa kaksi päästettyä maalia, joten viisikkopuolustamiseen pitää olla tyytyväinen. Omaa keskustaa puolustettiin kurinalaisesti ja vastustaja ei maalin edessä juhlinut, kuten edellisenä päivänä SB-Vantaata vastaan. Ottelun alussa ei oltu ihan hereillä ja se oli kotijoukkueen, erätauolla kopista marssi uusi joukkue ja toinen erä oli selkeästi meidän. Valmistautumiseen pitää siis kiinnittää entistä enemmän huomiota.

Viiden pisteen sarjajohdossa joulutauolle. Mitä mietteitä kevätkauden suhteen?

Sarjajohto on tosiaan viisi pistettä mutta sitä on turha tuijottaa. Kokoonpano elää ja jo heti kevään ensimmäisestä pelistä on pois useampi pelaaja, joten siitä tulee haastava ottelu heti kättelyssä. Jokaista matsia lähdetään voittamaan ja silloin katsotaan, mihin se riittää, mitään paineita meillä ei ole. Kentällä vedetään pilke silmäkulmassa ja kiusataan isompia.
 
Sinna siirtyy Sveitsiin pelaamaan, miten tämä tulee vaikuttamaan joukkueen tekemiseen?

Rinki on pieni, joten se vaikuttaa jo harjoitusten sisältöön. Joulun lähestyessä löydettiin hyviä hyökkäyskoostumuksia ja nyt kaksi ketjua menee uusiksi, joten vaikutus on yllättävän suuri. Sinna on monipuolinen pelaaja, viime kaudella pakin paikalla ja tällä kaudella jälleen hyökkääjänä. Pistepörssissä joukkueen top5 osastoa ja tehotilastossa reippaasti plussan puolella, joten sekin kertonee jo jotain.  Vastuuta on tullut myös erikoistilannepelaamisessa, joten Sinnan saappaisiin pitää löytyä nyt uusia vastuunkantajia. Tämä on tosin ollut valmennuksella tiedossa jo kesästä lähtien, joten tähän on osattu jollain tavalla varautua.
Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 111:32Eskonen JuliaTakkavuori Veera (A)
0 - 212:26Lahtiluoma JuliaMäkelä Sinna
1 - 216:20VastustajaEi syöttäjää
1 - 321:23Lahtiluoma JuliaEi syöttäjää
1 - 4 (yliv.)43:18Kaukojärvi Tiia ( C )Österman Susanna
2 - 446:04VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
14:43Lonka Hanna2 min
35:32Saarinen Tuisku 2 min
41:42Vastustaja2 min
47:38Vastustaja2 min
55:08Lahtiluoma Julia2 min
57:14Kaukojärvi Tiia ( C )2 min
Torjunnat:
Sassi Jenni : 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Salonen Milla
Maalivahti
3Lahtiluoma Julia
Hyökkääjä
8Takkavuori Veera (A)
Hyökkääjä
9Kaukojärvi Tiia ( C )
Puolustaja
12Mäkelä Sinna
Puolustaja
18Österman Susanna
Hyökkääjä
24Mäenranta Nenna
Hyökkääjä
30Sassi Jenni
Maalivahti
32Lonka Hanna
Puolustaja
32Moilanen Neea
Puolustaja
40Saarinen Tuisku
Puolustaja
42Alen Sini
Hyökkääjä
42Eskonen Julia
Hyökkääjä
55Härkönen Nea
Hyökkääjä
-Honkanen Mikko
Valmentaja