26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

Naiset - SB Vantaa (4 - 6)

Aika: 6.1.2012 19.00
Paikka: Tennari, lukiosali
Sarja: 1.divisioona, itälohko

Lähtökohdat kevätkauden avaukseen?

Joulutauolla treenaaminen oli todella rikkonaista eikä treeneissä osallistujamäärillä juhlittu. Tämä tosin oli tietoinen päätös, loukkaantuneet vetivät happea tarkoituksella. Yhteen peliin ei homma kaadu, kunhan saadaan terveitä pelaajia mukaan jatkossa. Täydessä tikissä oli nytkin noin kentällinen eli lähtökohdat eivät olleet parhaasta päästä. Viisikkopelaamista treenattiin ainoastaan otteluviikolla, joten sen toimiminen oli täysi arvoitus. Syyskauden ykköskentällinen oli kokonaisuudessaan pois, joten pienellä ringillä oltiin liikenteessä.

Eka kotitappio samoin lukemin kuin eka vierastappio Joensuussa 17.12.11. Kotijoukkue pelasi 44 minuuttia maaleitta ja tilanne oli jo 0-5 kolmannen erän alussa, mitä sen jälkeen tapahtui? Miten murskatappio vältettiin?

Siinä näkyi sen ensimmäisen maalin merkitys. Tuonne asti kun mennään nollat taululla, niin alkaa se uskokin hiipua, vielä kun kaveri tekee tasaiseen tahtiin. Toinen maali nopeasti perään, mikä sekoitti myös Vantaan pakkaa ja kentälle tuli aivan eri tavalla tilaa. Peli ei edelleenkään ollut sitä, mitä pitäisi, mutta mentiin enemmänkin tunteella ja onnistumisten tuomalla tsempillä. Erätauolla tehtiin pieni taktinen muutos ja pelistä niin yksinkertaisesta kuin se vaan voi olla.

SB Vantaa on kohdattu jo kolme kertaa tällä kaudella. Kaksi ensimmäistä viininpunaisten hyväksi Myyrmäessä ja nyt Lohjalla kotihallissa Vantaalle voitto. Mistä johtui, että kotona tuli kauden eka tappio Vantaalle?

Kaksi ensimmäistä ottelua olivat hyvin erilaiset, niukat maalin voitot kummankin pelatessa erittäin tarkasti. Nyt homma oli aivan jotain muuta, kaksi ensimmäistä erää me oltiin aivan jäässä ja kolmannessa jäätyi Vantaa. Sinänsä ei ole merkitystä tuleeko tappio kotona vai vieraissa, mutta kotona jo olosuhteiden vuoksi tuo voittaminen on todennäköisempää kuin vieraissa.

Missä onnistuttiin ja mitä parannettavaa jäi?

Ensimmäinen erä oli sinnepäin ja loppua kohden kääntyi hieman meidän hallinnaksi. Toisessa ei onnistunut sitten mikään, lukemat jopa mairittelevat meitä. Loppuun asti pelattiin ja viimeinen erä meille 4-2, joten siihen voi olla tyytyväinen. Alistumalla häämöttävään tappioon olisivat lukemat voineet olla todella rumat. Yksilöinä onnistujiin voidaan laskea Tuisku Saarinen ja Nenna Mäenranta. Joukkueena pelattiin reilu 10min omalla tasollamme ja se näytti taas mihin pystymme. Kunhan saadaan lisää viisikkotreeniä alle, niin peli näyttää aivan erilaiselta.

Ensimmäinen kotitappio, mitä mietteitä?

Olisin erittäin huolestunut, jos en tietäisi taustoja menneestä kolmesta viikosta. Tämä oli yksi peli muiden joukossa ja virheistä taas opitaan, kuitenkaan ihan kaikkea ei voi laittaa loukkaantumistenkaan piikkiin. Voitolla olisi sarjajohto ollut jo todella lupaava, mutta eipä tämä ratkaise mitään myöskään toiseen suuntaan. Takaa-ajajat ovat nyt hieman lähempänä, mutta loput pelit voittamalla ei kukaan edelleenkään tule ohi. Tuleva kahden viikon ottelutauko tulee meille erittäin hyvään saumaan, kun joululomatkin on nyt lusittu alta pois ja saadaan sairastupaa tyhjennettyä.
0 - 100:13VastustajaVastustaja
0 - 222:02VastustajaVastustaja
0 - 326:34VastustajaVastustaja
0 - 429:01VastustajaVastustaja
0 - 540:38VastustajaEi syöttäjää
1 - 544:03Roine EllaEi syöttäjää
2 - 5 (om.)44:37VastustajaEi syöttäjää
3 - 550:43Mäkelä TaruSaarinen Tuisku