Pelatut ottelut

11.2.2023 17.00
Miehet edustus - PoRe4 - 5 » 4.2.2023 15.00
NIB - Miehet edustus9 - 7 »

Verkkokauppa

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

M-Team - Miehet 1 (8 - 6)

Aika: 15.12.2006 18.30
Paikka: Arena Center, Ruskeasuo
Sarja: 1. Divisioona, itälohko


Miesten edustusjoukkueen kahden vierasottelun pituinen kiertue sai alkunsa Helsingin Ruskeasuon Arena Centeristä, kun LoSB matkasi M-Teamin vieraaksi.

Lohjalaisten riveistä puuttui puujalan viikolla harjoituksissa saanut Mikko Mattila, jalkavaivoista kärsinyt Jani Malmelin, sormivaivoista toipuva Tomi Kaksonen sekä Tomi Mononen ja Jussi Luoma. Poissaolleiden pelaajien lisäksi poissa M-Team -ottelusta oli päävalmentaja Kari Ritvanen.

LoSB:n kentälliset M-Team- ottelussa

Aaltonen-Sinkko-Sobott
Bergholm-Metso-Savela
Palenius-Lajunen-Reijonen

Rask-Uronen
Nivukoski-Pekki
Juvonen-Tukiainen

Maalissa Antti Herlevi

Avauserä tasaista - Helsinkiläiset tuloksellisesti parempia

1.erä alkoi tutulla kaavalla. LoSB oli erinomaisesti pelissä mukana ja voidaan jopa todeta lohjalaisten hallinneen ottelun alkua pelillisesti. Maalissa Antti Herlevi peitti kotijoukkueen maalintekoyritykset varmasti.

Avauserä ehti vanhentua noin kahdeksan minuuttia, kun Tero Metso pääsi puolittaiseen läpiajoon. Metso vei pienellä sivuttaisliikkeellä maalivahdin maihin, mutta nosto rystypuolelta meni hivenen yli maalin. Vain hetkeä myöhemmin tapahtui LoSB:n päädyssä.

Metson kentällinen karvasi hieman kurittomasti ja höntyili itsensä osittain ulos tilanteesta. M-Team avasi pitkällä pallolla päätykulmaukseen, jossa Mikko Soini voitti kaksinkamppailussa Jere Nivukosken, pudotti pallon alaspäin Antti Itkoselle, joka laukoi M-Teamin 1-0 johtoon.

Viitisen minuuttia myöhemmin LoSB sai syötönkatkon keskialueen tuntumassa. Niko Bergholm kuljetti laitaa pitkin ja kanttasi keskipistettä kohti. Jättösyöttö Mikko Sinkolle keskellä kenttää jäi kuitenkin metrikaupalla taakse ja M-Team kuittasi 3-2 vastahyökkäykseen ja siirtyi jo 2-0 johtoon.

Kapteeni Eddy Sobott oli kuitenkin päättänyt, ettei luovuteta hölmöilyistä huolimatta. Kellot pysähtyivät aikaan 16.46, kun Sobott kanttasi oikealta laidalta keskustaan ja laukoi kavennuksen lukemiin 2-1. Taas oltiin pelissä mukana.

Erän loppupuolella Tommi Tukiaiselle puhallettiin hieman kiistanalainen rangaistus. Ennen tätä jäähyä oli kentällä saanut repiä, roikkua ja hakata mailaan, mutta nyt Tukiainen lähetettiin kevyin perustein rangaistuspenkille. M-Team pyöritti ylivoimaa alakautta ja löysi lopulta tilaa laukaukselle, joka painui LoSB:n maaliin. Erätauolle 3-1 lukemista.

Toinen vai kolmas erä?

Lohjalaisille on tällä kaudella siunaantunut valitettavan monta "mustaa erää". Useimmin se on ollut kolmas erä, mutta tällä kertaa se oli toinen. Kentällä toisessa erässä esiintyi kuriton, hidas ja haluton LoSB. Virheet seurasivat toistaan ja vain M-Teamin lievä tehottomuus pelasti viininpunaiset enemmältä kuin neljältä takaiskulta.

Suurin ongelma toisessa erässä oli oman alueen pelaaminen. Kärki pelasi itsensä turhan usein tilanteesta ulos ja kun siipipelaajatkaan eivät huolehtineet keskustan täyttämisestä, tilaa tuntui aina löytyvän parhailta maalintekosektoreilta. Kun tähän vielä lisätään tappiot kaksinkamppailuissa sekä löysä laukausten blokkaaminen, voidaan tilanteen 7-2 olleen oikeudenmukainen tilanne kahden pelatun erän jälkeen. LoSB:n ainokaisesta vastasi jälleen Sobott.

Kolmanteen erään uusi LoSB

Päätöserään lohjalaiset olivat löytäneet aivan uuden vaihteen. Toki, turvallisessa viiden maalin johtoasemassa ollut M-Teamkin saattoi hieman löysätä omaa peliään, mutta kolmas erä oli täydellistä LoSB-hallintaa.

Takaa-ajo alkoi jo ajassa 40.28, kun ketju Palenius-Lajunen-Reijonen alkoi löytää toisensa. Samuli Reijonen ja Markus Lajunen kavensivat tilanteeksi 7-4 lyhyessä ajassa heti kolmannen erän alkajaisiksi.

Viitisen minuuttia kahden kavennusosuman jälkeen Lajunen pääsi laukomaan oikealta laidalta lukemat jo 7-5:een Tommi Tukiaisen syötöstä. Tämän maalin jälkeen M-Team pääsi jälleen peliin mukaan, mutta Antti Herlevi onnistui pysäyttämään kotijoukkueen laukaukset kerta toisensa jälkeen ja kävipä pallo kertaalleen tolpassakin LoSB:n päädyssä.

Viininpunaisten viimeinen kirivaihde löytyi vielä pari minuuttia ennen ottelun päätösvihellystä, kun pelipäälle tosissaan intoutunut Markus Lajunen viimeisteli ottelun toisen maalinsa ja toi lohjalaiset jo yhden osuman päähän.

Kavennusosuman jälkeen taistelu oli vimmattua ja tasoitusosumaa lähdettiin lopussa hakemaan kuuden pelaajan voimin. Valitettavasti tuttu virsi kaikui jälleen, sillä M-Team onnistui omasta kenttäpäädystä heitetyllä kaaripallolla laukomaan lukemiksi 8-6 tyhjänä ammottaneeseen LoSB-verkkoon.

Tommi Fäldt

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 009:09Itkonen AnttiSoini Mikko
2 - 015:16Aro MikkoAhonen Pekka
2 - 116:46Sobott EddyEi syöttäjää
3 - 1 (yliv.)18:34Itkonen AnttiSoini Mikko
4 - 123:04Ahonen PekkaHalvari Jani
5 - 1 (yliv.)30:25Saario HenriUrho Aleksi
6 - 131:56Itkonen AnttiSoini Mikko
6 - 232:22Sobott EddySinkko Mikko
7 - 238:42Ossi Juha-PekkaHalvari Jani
7 - 340:28Reijonen SamuliLajunen Markus
7 - 441:44Reijonen SamuliLajunen Markus
7 - 546:53Lajunen MarkusTukiainen Tommi
7 - 658:24Lajunen MarkusPalenius Tommi
8 - 6 (tm)59:25Itkonen AnttiMårtensson Robert
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
11:56Itkonen Antti2 min
17:07Tukiainen Tommi2 min
29:58Pekki Pertti2 min
42:42Ossi Juha-Pekka2 min
53:45Aro Mikko2 min
Torjunnat:
Herlevi Antti: 22 torjuntaa
Mårtensson Robert: 28 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
1Herlevi Antti
Maalivahti
2Jolkkonen Juuso
Hyökkääjä
4Küttel David
Puolustaja
8Siltala Raine
Hyökkääjä
8Uronen Henri
Puolustaja
11Juutinen Petteri
Puolustaja
16Pekki Pertti
Puolustaja
17Tukiainen Tommi
Puolustaja
18Reijonen Samuli
Hyökkääjä
19Nivukoski Jere
Puolustaja
22Metso Tero
Hyökkääjä
25Rask Pekka
Puolustaja
27Valkama Mika
Hyökkääjä
30Aaltonen Petri
Hyökkääjä
47Sobott Eddy
Hyökkääjä
71Palenius Tommi
Hyökkääjä
73Bergholm Niko
Hyökkääjä
77Juvonen Mika
Puolustaja
88Savela Janne
Hyökkääjä
91Lajunen Markus
Hyökkääjä
-Höynälä Kimmo
Valmentaja
-Pekki Timo
Valmentaja
-Sinkko Mikko
Hyökkääjä