26.3.2023 17.00
Naiset - Helsinki United II3 - 3 » 26.3.2023 14.00
Tiikerit - Naiset2 - 2 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

Rangers - Naiset (2 - 2)

Aika: 2.12.2006 14.00
Paikka: Campo-Sport Center, Vantaa (Rajakylä)

Ennakkoasetelmat:

Rangers oltiin viimeksi kohdattu kauden avausturnauksessa Masalassa. Tuolloin LoSB voitti niukasti 1-2. Rangers oli vahva viime kaudella, tämän kauden alussa ja varmasti myös tänään.

LoSB:lla painoi edellinen peli selvästi jaloissa. Flunssapotilaat yksi toisensa jälkeen valittelivat paleltuvansa ja nenäliinoja kului enemmän kuin vettä juomapulloista ottelun aikana.

Otteluraportti:

Ensimmäinen erä oli selvästi ottelun tasaisin. Rangers hallitsi hienokseltaan, muttei vielä onnistunut maalinteossa. LoSB sen sijaan sai lentävän lähdön otteluun, kun jo ajassa 4.07 Nina Pisteri riisti pallon ja löysi Tiia Kaukojärven, joka vei lohjalaiset 0-1 johtoon.

Kymmenkunta minuuttia myöhemmin nähtiin ottelun komein suoritus viininpunaisten näkökulmasta. Nina Pisteri karvasi pallon pois keskialueella ja haastoi Rangers-puolustajan 1vs1- tilanteeseen, vei pakkia puikoista ja neppasi pallon yläkulmaan yli heittäytyneen Rangers-veskarin. LoSB:n 0-2 johdossa erätauolle.

Toinen erä - merkkejä tulevasta

Toiseen erään Rangers lisäsi höyryä. Lohjalaisten hyvä avauserä jäi unholaan ja päätettiin ilmeisesti jatkaa siitä, mihin SCH-ottelun ensimmäisessä ja toisessa erässä jäätiin. Kuin ihmeen kaupalla LoSB:n maali varjeltui vielä tässäkin erässä, mutta on todettava, että vaikka Rangers voitti erän laukaukset "vain" 17-10, ei lohjalaisilla juurikaan ollut todellisia tekopaikkoja tässä erässä.

Kolmas erä - voitto kaatuu omiin virheisiin

Kuten edellisessäkin ottelussa, kolmas erä kaiken muuttaa voi. Erässä ei kentällä ollut kuin yksi joukkue - Rangers. Kirkkonummelaiset veivät erän laukaukset "melko" selvästi 22-4. LoSB:lla ei ollut mitään jakoa.

Rangers kavensi lukemiksi 1-2 ajassa 34.33, kun LoSB:n hyökkäysalueen hölmöilyn jälkitilanteesta Rangersin Saara Lahtinen pääsi 1vs1- tilanteeseen LoSB-puolustajaa vastaan. Kylmästi ohi, maalivahti poikkiliikkeeseen ja pallo maaliin. Pallo tosin karkasi Lahtiselta, mutta jos puolustus ja maalivahti nukkuvat, niin varsinaista laukaustakaan ei näemmä tarvita.

Kavennusmaalin jälkeen peli jatkui yhtä kaoottisena kuin tähänkin saakka. Tilannetta ei ainakaan helpottanut LoSB:n rangaistus ajassa 42.01. Alivoima kuitenkin vielä kestettiin.

Ottelun tasoitusmaali nähtiin sitten ajassa 44.25, kun vaarattoman näköisessä tilanteessa Rangersin Terhi Talvitie heitti pallon kulmasta maalille. Maalivahti Pekki syöksyi pallon päälle, mutta jostain se pallo vaan siihen viininpunaisten maaliviivalle ilmestyi. Tilanteen kruunaa vielä se, että LoSB-puolustaja katseli, että siinä se pallo nyt on, muttei huomannut takaa tullutta Stina Forsbergia, jolla oli helppo työ tökätä pallo tyhjiin ja ottelu tasoihin.

Välittömästi tasoituksen jälkeen LoSB:lle tarjottiin vielä mahdollisuutta korjata tilanne, sillä Rangersille tuomittin rangaistus ajassa 44.37. Peli oli kuitenkin sen verran pahasti sekaisin, ettei ylivoimasta tahtonut oikein tulla mitään ja pelin loppu meni näennäispyöritykseksi.

Loppukommentit:

Rangers oli parempi ja olisi ansainnut voittaa. Piste.

LoSB olisi voittanut ottelun - epäoikeutetustikin - jos ei olisi hölmöillyt ja lahjoittanut maaleja vastustajalle. Piste.

Ottelun jälkeen ei juuri iloisia lohjalaisia nähty. Tuomarit armahtivat LoSB-pelaajan, joka olisi ansainnut käytösrangaistuksen varusteensa viskelystä. Piste.

Hermot kuriin LoSB! Niin kentällä kuin penkin takanakin!

Otan tappiolta tuntuneesta tasapelistä ison osan myös omalle kontolleni. Jos peli ei kulje, jotain on tehtävä. Keinoista riippumatta valmennuksen olisi saatava joukkue hereille - tavalla, tai toisella. Näin ei tässä ottelussa tapahtunut.