Pelatut ottelut

31.3.2019
C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019
C/B-tytöt - Tiikerit13 - 2 »

Verkkokauppa

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

E-tytöt - GrIFK Black (1 - 3)

Aika: 24.1.2016
Paikka: Arena Center Myllypuro
Sarja: E-tytöt etelä-Suomi


Viikonlopun viides ja viimeinen peli tiedettiin jo eilen kaikkein haastavimmaksi peliksi. Myllypuron hämärtyvässä illassa pelasimme kärkikamppailun GraniA vastaan. Heti pelin alusta alkaen saimme todeta, ettei tästä pelistä tule helppo ja tytöiltä vaaditaan todella kovaa pelaamista, että pärjäämme. Ja kovaa sai pelatakin. Mailat heilui ja laidat rytisi. Maalit olivat tiukassa niin tasaisesti pelattiin molemmissa päissä. Nella sai kovan töötin kylkeen ekassa erässä eikä pystynyt jatkamaan peliä. Peluutuksessa jouduttiin säveltämään ja tytöt pelasivat tuplavaihtoja sekä puolustajisssa että hyökkääjissä. Jostain kumman syystä Grani pääsi harmittavasti 2-0 johtoon. Lopulta meiltäkin työ palkittiin ja Senja kavensi 1-2.  

Pitkä viikonloppu vaati veronsa ja väsy alkoi painamaan. Toisessa erässä myös Senja loukkaantui taittaen nilkkansa, joten peluutuksesta tuli vielä mielenkiintoisempaa. Onneksi Nella auttoi joukkuettaan palaamalla kentälle kylki kipeänä. Mutta maaleja ei tullut vaikka yritystä oli ja sen olisi tytöille suonut. Grani tuikkasi vielä 3-1 loppunumeroiksi. Erityismaininnan saa Ilona ja Aava jotka taistelivat upeasti jokaisesta pallosta ja monipuolisiNa pelaajina pelasivat tänään maalivahtina, puolustajana sekä hyökkääjänä. 

tsempparina tässä pelissä voisi palkita ihan jokaisen, mutta menköön Nellalle joka sisukkaasti tuli pelaamaan pelin loppuun.

Viisi peliä ja 4 voittoa, kiitos pelaajille hienosti menneestä viikonlopusta!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
1 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
Jäähyt:
AikaRangaistu pelaajaRangaistus
Torjunnat:
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
7Toivanen Mikaela
Hyökkääjä
10Korte Sissi
Hyökkääjä
11Valkoniemi Nella
Hyökkääjä
13Pajari Senja
Hyökkääjä
15Mäkelä Ilona
Hyökkääjä
32Joenniemi Emilia
Hyökkääjä
45Helvelahti Aava
Hyökkääjä
64Saariaho Hilla
Hyökkääjä
98Oksanen Emma
Hyökkääjä