C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

C/B-tytöt - Erä Viikingit musta (3 - 5)

Aika: 31.3.2019
Paikka: Campo-Sport Center
Sarja: D-tytöt etelä-Suomi, välisarja

Viimeinen sarjapeli ylemmässä jatkosarjassa ja voittaja tästä pelistä menee jatkoon kevään finaalikarsintaan. Edellinen kohtaaminen Eräviikinkien kanssa päättyi tasan, joten tiedossa olisi tiukka vääntö.

Saimme unelma-alun kun heti ajassa 0:26 Hilla ja Ilona tehtaili upean syöttökuvion päätteeksi 1-0. Ensimmäinen erä päättyi 1-1. Pääsimme toisessa erässä johtoon 3-2, kun vauhtikaksikkomme Janna ja Olivia T järjestelisät kaksi maalia. Peli oli todella vauhdikasta ja tämä alkoi tuntumaan jaloissa, kun vastustajalla oli kolme hyökkäyskenttää meidän kahta vastaan. Ja niinhän sitten kävi, että EräViikingit tekivät tarvittavat lisämaalit ja saivat pisteet, joilla jatkopaikka irtosi.

Peli oli yksi kauden parhaimpia ja tästä on hyvä jatkaa rakentamaan tulevaa kautta. Moni pelaaja pelasi viimeisen pelinsä D-ikäisissä, joten uusi sarja C-tytöissä odottaa meitä.