C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

E-tytöt - SSV (9 - 3)

Aika: 6.3.2016
Paikka:
Sarja: E-tytöt etelä-Suomi

Päivän ensimmäinen peli Lahdessa oli nihkeää peliä. EkassA vaihdossa Aava teki vahvan nousun puolustuksesta ja aloitti 1-0. Mutta sitten alkoi peli puuroutua ja kaikki kunnia vastustajalle, joka teki meille vaikean ensimmäisen erän. Tilanteita ja paikkoja oli, mutta millään ei palloA saatu maaliin. Sen sijaan SSV teki kaksi joten olimme 1-2 tappiolla.

Tauolla nostettiin panoksia ja lupasin kapteenin nauhan seuraavaan peliin sellaiselle, joka tsemppaa eniten toisessa erässä. Sissi lunasti kapteenuuden näyttämällä sissimäistä menoa heti aloituksesta voittamalla ja tasoittamalla pelin 2-2. Tämä käynnisti oman pelimme ja samalla vastustaja väsähti, joten maaleja alkoi syntymään: 3-2 Saara maalasi Lillin syötöstä, 4-2 Hillan matala veto Aavan syötöstä, 5-2 Senja valppaana maalinedestä rystyltä, 6-2 Ilona veti puolesta kentästä, 7-2 Saara katkaisi vastustajan syötön ja teki maalin, 8-2 Aavan kaukorannari ja 9-2 Mikaela hyvän hyökkäyksen päätteeksi Sissin kulmasyötöstä onnistui maalinteossa. 9-3 oli lopullinen tulos ja siihen olemme tyytyväisiä alkukankeuden jälkeen.

1 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
2 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
3 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
4 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
5 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
6 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
7 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää
8 - 000:00Tuntematon pelaajaEi syöttäjää