31.3.2019
C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019
C/B-tytöt - Tiikerit13 - 2 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

Light Iron - E-tytöt (1 - 1)

Aika: 14.1.2017
Paikka: Tiger Sport Areena
Sarja: E-tytöt etelä-Suomi

Kevätkausi avattiin Tiger Sportissa kilpasarjassa. Ennakkoon vähän jännitti, miten joukkue pärjää, mutta tämä päivä osoitti ettei ole mitään syytä.

Ensimmäinen vastustaja Light Iron oli kuulopuheiden mukaan voittaneet kaiken mahdollisen, joten pääsimme heti testiin millainen on taso tässä sarjassa. Peli alkoi tasaisella väännöllä ja Light iron onnistui tekemään ensimmäisen maalin.

Mutta annoimme samalla mitalla takaisin ja taistelu jokaisesta pallosta tuotti tulosta aivan ekan erän lopussa. Janna tasoitti karkaamalla läpiajoon 1-1 Saaran tarjoillessa syötön. Toisessa erässä tapahtumia oli molemmissa päissä, mutta maaleja ei enää nähty. Monia tolppa- ja yläpleksilaukauksia sitäkin enemmän. Saamme myös kiittää loistavasti torjunnutta Aavaa tasatuloksesta.

Tsempparina palkittiin Tytti, joka pelasi kauden parhaan pelinsä.

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 100:00Alakurtti JannaLuokkakallio Saara
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa