31.3.2019
C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019
C/B-tytöt - Tiikerit13 - 2 »

Ottelulehtisen mainos miehet edustusJokaisessa kotiottelussa lipunmyynnin yhteydessä katsojille jaetaan ottelulehtinenLue lisää »

GrIFK green - E-tytöt (1 - 4)

Aika: 4.2.2017
Paikka:
Sarja: E-tytöt etelä-Suomi A-lohko, kilpasarja

Kolmannessa pelissä kohtasimme tutun vastustajan syksyn sarjasta. Losbin tytöt eivät arkailleet ja heti alusta alkaen otimme pelinhallinnan. Jatkoimme samalla kaavalla kuin edellisessä pelissä. Maaliin vaihdettiin Ilona ja Aava tuli puolustajaksi. Vaikka peli oli jo päivän kolmas, tytöt jaksoivat hyvin juosta ja taistella jokaisesta pallosta. Täten myös onnistumisia tuli paljon.

1-0 Viivi T. laukoi hienon maalin hyvästä juoksusta. Hyvä oli myös Lillin tarkka syöttö puolustuksesta Viiville, joka irtosi vastustajista kevyesti.

2-0 Aava sai loistavan syötön vastustajan maalin takaa Saaralta, joka malttoi katsoa milloin Aavan lapa olisi maassa ja vapaana laukaukseen. Ihan oppikirjamaali!

3-0 Janna jaksoi juosta ja häiritä vastustajan pallollista pelaajaa, jolta saikin ryöstettyä pallon itselleen. Pari juoksuaskelta kohti maalia ja hieno veto maaliin.

4-1 Janna teki toisen maalinsa Lillin antaessa vapauttavan syötön alakerrasta ylöspäin.

Pelin tsempparina Janna, joka pelasi parhaan pelinsä tänään.

0 - 100:00Tukiainen ViiviPaasiaro Lilli
0 - 200:00Helvelahti Aava Luokkakallio Saara
0 - 300:00Alakurtti JannaEi syöttäjää
1 - 300:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 400:00Alakurtti JannaPaasiaro Lilli
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa