C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

Sb Vantaa - E-tytöt (3 - 2)

Aika: 8.4.2017
Paikka: Mosahalli
Sarja: E-tytöt etelä-Suomi A-lohko, kilpasarja

Pronssipelissä pistettiin kaikki peliin ja pelistä tulikin kauden paras. Peli pyöri vastustajan alueella ja useita maalipaikkojakin oli.Kuitenkin Sb Vantaa meni vaparimaalilla johtoon 1-0. Pelin tempo pysyi hyvänä ja paine SB Vantaan maalilla oli hyvää. Lopulta saimme hyvän painostuksen jälkeen 1-1 tasoituksen Ilonan vedosta. Syötön maaliin antoi Hilla.

Mutta Sb Vantaa pääsi läpiajoon ja teki 2-1. Tämä tulos pysyi taululla pitkään. Kunnes teimme iloisen tasoituksen hurjan loppukirin ansiosta pari minuuttia ennen loppua. Hilla tälläsi aivan maalialueen edestä pallon verkkoon. Tilannetta edelsi Aavan kova laukaus keskikentältä, jonka seurauksena pallo kimposi torjunnasta ylös ja laskeutui sopivasti Hillan eteen. Tässä vaiheessa katsomo Mosahallissa alkoi tutista jännityksestä ja tunnelma oli huikea. Peli päättyi tasatulokseen, joten vuorossa oli 6 minuutin jatkoaika. Hallitsimme jatkoaikaa, mutta hyvistä paikoista huolimatta maalia ei tullut. Seuraavaksi oli rangaistuslaukaukset. Meiltä vetäjinä Ilona, Aava ja Janna. Kolmen vetäjän jälkeen tilanne oli edelleen tasan, joten jatkettiin vetäjä kerrallaan. Tästä Sb Vantaa veti lopulta pidemmän korren. Harmillinen tappio, kun voittokin oli niin lähellä.

Erityismaininta Lillille, joka urakoi maalissa ja mahdollisti pääsyn aina rankkareille saakka. Lisäksi palkittiin Aava viirillä tärkeästä roolista kentällä tässä lopputurnauksessa sekä koko kauden ajan.

Ensi vuonna uudet pelit ja kuviot: Täältä tullaan D-tyttöjen sarja!

1 - 000:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 100:00Mäkelä IlonaSaariaho Hilla
2 - 100:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 200:00Saariaho HillaHelvelahti Aava
3 - 200:00VastustajaEi syöttäjää
Tuntematon pelaaja: 0 torjuntaa
Vastustaja: 0 torjuntaa