C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019

Yrityskausikortti miehet edustusMiesten edustusjoukkueen kausikortti kaudelle 2021-2022 yrityksen nimiin. KorttiLue lisää »

Aika: 7.10.2017
Paikka: Nummelanharjun koulu
Sarja: D-tytöt etelä-Suomi, haastajasarja

Sarjakauden avaus Nummelassa

Kausi avattiin tiukalla pelillä Blackbirdseja vastaan. Alussa Losb hallitsi ja oli paremmalla jalalla. Saimmekin heti alkuun kahden maalin johdon. Vähitellen myös vastustaja lämpeni ja maaleja tehtiin tasatahtiin.

Kolmannessa erässä vastustajalla parempi onni maalinteossa ja he saivat tasoitettua pelin sekä voitto-osuman. Losb sai tilaisuuden viimeisillä minuuteilla pelata ylivoimalla. Muutama hyvä maalinteko paikka ei tällä kertaa onnistunut, joten tappio tuli 4-5.

Pelillisesti hyvä peli ja tämä olisi voinut paremmalla maalintekoprosentilla kääntyä selkeäksi voitoksi. Lisäksi maalissa Oona torjui loistavasti. Tsempparipalkinto Oonalle!