31.3.2019
C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019
C/B-tytöt - Tiikerit13 - 2 »

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

Northern Stars - D-tytöt (5 - 8)

Aika: 7.10.2017
Paikka: Nummelanharjun koulu
Sarja: D-tytöt etelä-Suomi, haastajasarja

Toinen peli alkoi hyvällä draivilla. Olimme jälleen hyvällä jalalla liikkeellä. Vastustaja teki ensimmäisen maalin, mutta se vain antoi lisäbuustia Losbille. Eka erä päättyi niukasti 2-1 meidän johdossa. Toisessa erässä vastustaja pääsi jo rinnalle, mutta kolmannessa erässä oltiin selkeästi vahvempia ja käännettiin peli selkeäksi voitoksi 8-5.

Oona pelasi jälleen maalissa hienosti ja puolustusparit Lilli-Pinja ja Seela-Venla onnistuivat katkaisemaan monta vastustajan hyökkäystä. Pelin alussa hyökkäysakseli Janna-Julia onnistuivat kahdesti tekemään  identtiset maalit: Julia syötti laidasta keskelle, josta Janna suoralla vedolla maalintekoon. Emma L teki ensimmäisen maalinsa Losbin väreissä ja Ilona tulitti kovalla prosentilla vastustajan maalia. Päivän erikoinen oli Ilonan tekemä suora maali hyökkäyspään kulmavaparista. Sanni niittasi loppulukemat hyvällä syötönkatkaisulla, kun vastustaja tarjoili pallon oman pään kulmasta suoraan Sannille.

Pelissä monta onnistujaa, mutta tsempparisuklaa Pinjalle, jonka peli paranee koko ajan puolustuspäässä!

1 - 008:13VastustajaVastustaja
1 - 109:30Luokkakallio SaaraLeimukoski Emma
1 - 213:30Alakurtti JannaRuotsala Julia
2 - 216:20VastustajaVastustaja
2 - 320:28Alakurtti JannaRuotsala Julia
2 - 421:53Leimukoski EmmaMäkelä Ilona
3 - 424:41VastustajaVastustaja
3 - 527:21Mäkelä IlonaEi syöttäjää