31.3.2019
C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019
C/B-tytöt - Tiikerit13 - 2 »

LaitamainosLaitamainos näkyy kaikissa seuran harjoitus -ja ottelutapahtumissa. MainoksenLue lisää »

C-tytöt - Sb Pro (6 - 3)

Aika: 8.12.2018
Paikka: THT-Center, Kauklahti
Sarja: D-haastaja etelä-Suomi, haastajasarja

Syksyn viimeinen peli haastajasarjassa. Näin päätimme ennen pelejä. Asetelma oli että tänään riittää yksi voitto varmaan suoraan nousuun ylempään sarjaan kevääksi.

Sarjakakkoset joutuvat jäämään karsintapeliin toisen lohkokakkosen kanssa illalla. Koska koko syksy on menty voitosta voittoon tämä vaihtoehto oli epätodennäköistä. Muutta pelit on pelattava ensin. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli lähin uhkaaja eli Sb Pro. Muistissa oli suuret maalijuhlat edellisessä kohtaamisessa, jossa molemmat takoivat maaleja taululle.

Tämä peli olikin sitten aivan erilainen, sillä 0-0 oli taululla vielä toisessa erässä. Mimma onnistui maalinteossa ensimmäisenä. Sitten Pro tekikin kolme seuraavaa ja olimme 1-3 häviöllä. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella tiivistettiin kahteen kentälliseen. kolmannessa erässä kirimme kiinni ja menimme ohi tyylillä viimeisillä minuuteilla. Lopputulos 6-3 tarkoitti, ettei karsintaan tarvinnut jäädä ja seuraavassa pelissä voitiin vain nautiskella, kun mitään paineita ei ollut.

1 - 019:06Lilja Minttu-Maria Helvelahti Aava
1 - 122:30VastustajaEi syöttäjää
2 - 127:21Helvelahti Aava Hakulinen Senni
2 - 232:38VastustajaVastustaja
2 - 336:36VastustajaVastustaja
3 - 337:27Mäkelä IlonaEi syöttäjää
4 - 342:58Helvelahti Aava Tukiainen Viivi
5 - 343:07Hakulinen SenniMäkelä Ilona