C/B-tytöt - Erä Viikingit musta3 - 5 » 31.3.2019

Kannatusjäsenyys yritysKannatusjäsenyys yritykselle. Sisältää kausikortin sekä bannerin seuran nettisivuilleLue lisää »

Aika: 3.2.2019
Paikka:
Sarja: D-tytöt etelä-Suomi, välisarja

Losb D-tytöt lähtivät lumituiskussa kohti Nurmijärveä ja Arkadia Areenaa. Puitteet olivat jälleen kunnossa ja ensimmäisessä pelissä kohdattiin tasapisteissä kärjessä meidän kanssa oleva EräViikingit.

Alussa ei oltu hereillä ja päästettiin vastustaja 5-0 johtoon jo toisen erän alussa. Mutta joukkue kokosi hienosti itsensä ja halu tehdä tästä vielä peli näkyi pelin edetessä. Ja kun saamme sen ensimmäisen maalin tehtyä niin sitten meitä ei pidättele enää mikään. Kolmannessa erässä oli hurja loppukiri, jossa 4 minuutin sisällä tehtailtiin  kolme maalia. Olimme vielä kaksiminuuttiA ennen loppua häviöllä ja aikalisällä pelaajat päättivät taistella loppuun asti. Sieltähän se tasoitus tulikin ja oli lähellä jopa voittomaalikin.

Kiitos Losbin äidit ja isät katsomossa, jotka jaksoivat uskoa omiinsa ja kannustivat loppuun saakka!

Tasapelin ansiosta säilytämme piikkipaikan välisarjassa, jossa vain voittaja pääsee kevään jatkopeleihin.

0 - 100:57VastustajaEi syöttäjää
0 - 210:33VastustajaVastustaja
0 - 310:49VastustajaVastustaja
0 - 416:59VastustajaVastustaja
0 - 519:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 520:30Alakurtti JannaHelvelahti Aava
2 - 523:50Torpisto Olivia Tukiainen Viivi
3 - 524:15Saariaho HillaEi syöttäjää